5
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

IVICA ILIEV: Partizan za klasu bolji od Zvezde, na gol šutnuli nisu!

Objavljeno: 22.09.19 u 20:16

Nakon ‘večitog derbija’ koji je Partizan dobio sa 2:0 za O2 govorio je Ivica Iliev

Nekadašnji sportski direktor Partizana nije krio zadovoljstvo pobedom nad velikim rivalom. 

– Prvo bih čestitao ekipi Crvene zvezde na fer igri. Na kraju je viđena vanserijska igra Partizana. Moram da kažem najiskrenije, da imamo dve fantastične ekipe u Evropi. Kada su derbiji u pitanju, Partizan je taj koji dominira. Dva poslednja derbija u tim derbi utakmicama je za klasu bolji. To je bilo i večeras. Govorim o statistici, gde Zvezda nema nijedan šut u okvir gola, već dva nebu pod oblake. Imali smo kontrolu igre tokom 90 minuta. Kada smo svi zajedno, onda je ovakav spektakl – istakao je Iliev. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

161. Večiti derbi! Uživajte! #Crvenazvezda #Partizan #VečitiDerbi #HotSport

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Suma je dugo osporavan, na njegovom dovođenju insistirao je upravo Ivica Iliev. Da li je opravdao očekivanja?

– Ponovo je zaslužan za ulazak u Ligu Evrope. Danas je jedan od najzaslužnijih za pobedu u derbiju. Nije imao kontinuitet, to je neka šira priča. Drago mi je kada jedan stranac nastavi dobar niz – zaključak je Ivice Ilieva 

0
0

5 Komentara

  1. Zaista je Partizanu bilo teško dobiti Zvezdu sa nedoraslim trenerom, koji nije u stanju ništa pozitivno da donese klubu! Samo da napomenem: protiv Bajerna 0:3, uz posed lopte od mizernih 23%, protiv Partizana 0:2, ukupno 0:5, bez ijednog šuta u okvir protivničkog gola. I Inđija nas je nadigrala na Marakani!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter