0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SLS: TSC pokorio i Kruševac, Radnik odneo sva tri boda sa Banjice, ‘minimalac’ Čukaričkog

Objavljeno: 21.09.19 u 20:15

Odigrane su još tri utakmice Superlige Srbije, a još jedan trijumf vredan pomena i hvale ostvario je TSC iz Bačke Topole. Ovog puta na gostovanju Napretku u Kruševcu.

Pravi hit prvenstva su igrači TSC-a. Nastavljaju da briljiraju i ostvarili su novu pobedu, ovog puta ‘pod Bagdalom’ i to prilično ubedljivom igrom.

Silađi je doneo prevagu u prvom poluvremenu, golovima u 21. i 38. minutu. Disciplinovani igrači iz Bačke Topole nisu dozvoljavali domaćima da smanje razliku sve do 81. minuta i gola Ivanovića, ali je već šest minuta kasnije Grabez vratio dva gola razlike gostima i obezbezio im trijumf.

Na Banovom brdu Čukarički je dočekao Mladost iz Lučana i tek u 82. minutu je slomio njihov otpor. Učinio je to, od januara novi fudbaler Mančester sitija, Slobodan Tedić i doneo tri boda belo-crnima.

Takođe minimalnim rezultatom Spartak Ždrepčeva krv je u Subotici slavila protiv Javora, a pobednički gol dali su ‘golubovi’ tek u 87. minutu kada je Marčić zatresao mrežu Ivanjičana.

Veliki trijumf, takođe sa 1:0, ostvario je Radnik iz Surdulice koji je protiv Rada na Banjici slavio pobedu golom Pavlova u 68. minutu.

Superliga Srbije, 9. kolo:

Subota

Inđija – Radnički Niš 0:1 (0:1)
(Haskić 12)

Čukarički – Mladost Lučani 1:0 (0:0)
(Tedić 82)

Napredak – TSC Bačka Topola 1:3 (0:2)
(Ivanović 81 – Silađi 21, 38, Grabez 87)

Rad – Radnik Surdulica 0:1 (0:0)
(Pavlov 68)

Spartak Subotica – Javor 1:0 (0:0)
(Marčić 87)

20.00 Mačva – Proleter Novi Sad
20.00 Vojvodina – Voždovac

Nedelja

18.00 Partizan – Crvena zvezda

Superliga – TABELA

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter