0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

RASTU ŠANSE: Defanzivac Zvezde odradio test opterećenja i možda nastupi u derbiju!

Objavljeno: 21.09.19 u 09:40

Levi bek se priključio takmičarskom pogonu, a odluka treba da bude donešena sutra pre odlaska na megdan u Humsku

Odrađen je trening i testovi opterećenja koji su pokazali da Milan Rodić ima sve veće šanse da bude učesnik 161. derbija u Humskoj, što može da bude od velike pomoći treneru Vladanu Milojeviću da na spisak dopiše još jednog kvalitetnog igrača. Konačna odluka trebalo bi da bude donešena sutra pred odlazak na megdan u Humsku i pisanje protokola sekretara stručnog štaba Gorana Negića.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bravo @dozetm 👍👆❤️

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Rodić se povredio pre sedam dana protiv Inđije i juče tokom intenzivnog rada nije osećao bol, ali se čekalo da dođe do ‘hlađenja’ i vidi se reakcija. Niko ne želi da rizikuje, a nema nin potrebe pošto se mečevi nižu kao na traci i do susreta sa Olimpijakosom posle megdana protiv Partizana na crtu izlaze Voždovac i Mačva.

Partizan – Crvena zvezda (NAJAVA) 

Ostali igrači su uglavnom spremni, mada ima pojedinih sitnih problema posle gostovanja Bajernu u Minhenu i ostaje da se pre sastavljanja sastava bude jasan status Rodića. Ukoliko standardni levi bek ne bude mogao da nastupi, uloga je namenjena Brazilcu Žanderu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter