0
Evropske lige

FOTO: lcfc.com

PREMIJER LIGA: ‘Lisice’ udavile londonske ‘pevace’ (VIDEO)

Objavljeno: 21.09.19 u 15:27

Fudbeleri Lestera i Totenhema odigrali su meč 6. kola Premijer lige slavili su domaći rezultatom 2:1

Totenhem je bio bolji u prvom poluvremenu, ali su domaći igrači zbili redove i odlično uspeli da odgovore u drugih 45 minuta i dođu do pobede koja ih stavlja na drugo mesto na tabeli.

Domaćin je zapretio u 14. minutu priliku je imao Džejms Medison, dobro je šutirao sa ivice šesnaesterca, ali nije bio precizan. Tri minuta kasnije Postigli su domaći gol, ali je nakon intervencije VAR pomoćnika gol poništen zbog ofsajda. Heri Kejn je doneo prednost ekipi Totenhema u 29. minutu. Šutirao je unutar šesnaesterca, a Kasper Šmajhel nije mogao da učini ništa kako bi odbranio njegov udarac. Kejn je ponovo u 41. minutu imao priliku da ugrozi gol Šmajhela, ali je golman Lestera ovog puta bio spreman da odreaguje.

Vardi je imao priliku u 57. minutu da poravna rezultat nakon solo prodora izašao je pred Paolo Gazanige, koji je odlično reagovao. Dva minuta kasnije imao je prilikui da kazni promašaj Heung Min Son, ali je šutirao kraj gola. Igrao se 65. minut Serž Aurier uspeo je da postigne novi gol za Totenhem, ali je nakon var asistencije Paul Tirni poništio gol zbog ofsajda. Samo četiri minuta kasnije Rikardo Pereira je bio na pravom mestu kako bi došao do odbitka i zatresao mrežu Totenhema. Dobru igru u današnjem meču krunisao je Džejms Madison golom u 85. minutu. Nakon odličnog pasa šutirao je sa ivice šesnaesterca i doneo prednost preokret ekipi Lestera.

Lester – Totenhem (STATISTIKA MEČA) 

Premijer liga 6. kolo

Petak

Sautempton – Bornmaut 1:3
(Vard-Prous pen 52, Ake 10, Vilson H. 35, Vilson C. 90+5)

Subota

Lester – Totenhem 2:1 (0:1)
( Rikardo Pereira 69, Medison 85 – Kejn 29)

16.00 Barnli – Norič
16.00 Everton – Šefild Junajted
16.00 Mančester Siti – Votford
18.30 Njukasl – Brajton

Nedelja

15.00 Kristal Palas – Vulvsi
15.00 Vest Hem – Mančester Junajted
17.30 Arsenal – Aston Vila
17.30 Čelsi – Liverpul

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

FOTO: lcfc.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter