0
Evropske lige

LA LIGA: ‘Žuta podmornica’ sa dva gola protiv Valjadolida do pobede i trećeg mesta na tabeli

Objavljeno: 21.09.19 u 14:55

Danas će biti odigrane četiri utakmice španske La Lige. Prvi meč pripao je Viljarealu koji je minimalcem savladao Valjadolid

Nakon današnje pobede Viljareal je u petom kolu španskog prvenstva uspeo da se domogne treće pozicije, dok je Valjadolid na dvanaestoj sa dva remija, porazom i pobedom.

Domaćin je zasluženo slavio, bio je Viljareal bolji tokom većeg dela meća. U četrnaestom minutu imali su domaći prvu ozbiljniju priliku Oskar Plano je primio loptu duboko u šesnaestercu, šutirao je u desnu stranu, ali je golman Valjadolida odlično reagovao. Santi Kazorla je imao novu gol šansu u 32. minutu. Šutirao je po sredini gola, a Asenjo je odlično reagovao.

Jedinu pravu priliku za goste imao je Karl Toko Ekambi u 70. minutu kada je pokupio odličan pas unutar šesnasterca, raspalio je u donji levi ugao, a čuvar mreže domaćina odličnio je reagovao. Do vođstva su ipak došli domaći sa bele tačke u 77. minutu. Santi Kazorla je nakon neopreznog starta defanzivaca sa bele tačke doneo prednost domaćinu nakon neopreznog starta. To ipak nije bilo sve, nakon kombinovanja na sredini prostora i letargične reakcije odbrane gostujućeg sastava Oniveros je na asistenciju Čukvuezea povisio na 2:0 u 89. minutu 

Viljareal – Valjadolid (STATISTIKA MEČA) 

LA Liga 5. kolo

Petak

Osasuna – Betis 0:0

Subota

Viljareal – Valjadolid 1:0 (0:0)
(Santi Kazorla 77 pen)

16.00 Levante – Eibar
18.30 Atletiko Madrid – Selta Vigo
21.00 Granada – Barselona

Nedelja

12.00 Hetafe – Majorka
14.00 Espanjol – Real Sosijedad
16.00 Valensija – Leganes
18.30 Atletik Bilbao – Alaves
21.00 Sevilja – Real Madrid

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter