1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

HS UGAO – RODIĆ JE SPREMAN: Boaći ili La Para? Boaći, evo i zbog čega…

Objavljeno: 21.09.19 u 17:14

Crvena zvezda na platnom spisku ima osam inostranih fudbalera, a samo četvorica mogu na megdan Partizanu, tri mesta su već popunjena.

Slatke muke ili problem to danas na konferenciji pred 161. večiti derbi nije znao da objasni ni sam trener Crvene zvezde Vladan Milojević. Odlični strateg otkrio je samo da je Milan Rodić spreman, što svakako otvara vrata još jednom strancu, ali kome…

Za mesto u protokolu za meč sa Partizanom sigurno ne moraju da brinu Marko Marin i Hose Antonio Kanjas. Najverovatnije u startnih 11 će se naći i Mateo Garsija. Portugalac Tomane otpada zbog povrede, a pošto je spreman Milan Rodić na tribine bi mogao i Brazilac Žander. El Farduu Benu je propao transfer u arapske zemlje i veliko je pitanje da li Vladan Milojević računa na njega. Tako se stvara utisak da će izbor pasti između napadača Ričmonda Boaćija i krilnog napadača Radžvana Van la Paru. Trener Crvene zvezde je danas rekao da se prvi put susreće sa takvom situacijom:

– – Došli smo u situaciju da imamo veliki broj stranaca, a samo četiri mogu da se nađu u protokolu. Pre nekoliko nedelja razgovarao sam sa njima i predočio im situaciju. Moja je odluka o tome ko će se naći u protokolu, ali nisam još doneo odluku o tome ko će igrati, prvi put se susrećem sa ovakvom situacijom. Što se povređenih tiče, Rodić je trenirao sa ekipom, biće spreman za sutrašnji meč – istakao je danas Vladan Milojević.

HotSport je mišljenja da će prednost dobiti Ričmond Boaći u odnosu na Radžvana Van la Paru.

RIČMOND BOAĆI

Nema sumnje da je napadač iz Gane u prednosti. Pre svega zbog statistike u mečevima sa Partizanom. Boaći je do sada tri puta tresao mrežu najvećeg rivala. Od toga dva puta u Humskoj zaredom je donosio bod svom timu.

Drugi razlog je mali broj napadača koji na raspolaganju ima Vladan Milojević. Sigurno da Zvezda neće sebi dozvoliti da u Humsku ode sa samo jednim klasičnim napadačem Milanom Pavkovom. Šta više, ako napadač iz Gane bude u izboru Vladana Milojevića, verujemo da će se naći u startnih 11.

Takođe, derbi je pravi ‘izlog’ za prodaju. Boaćiju je vreme da na zimu ponovo pokuša da se otisne preko granica Srbije. Gol u derbiju bi mu svakako bio overena viza, da li za ‘ostrvo’, Nemačku ili Tursku, videćemo u januaru…

RADŽVAN VAN LA PARA

Holanđanin jeste stigao kao veliko pojačanje iz Engleske, ali pred njim su još dva derbija. Brzonogi igrač se još uvek nije uklopio u sistem, što se moglo videti protiv Inđije i Bajerna iz Minhena. Dovoljan razlog da prednost damo Ričmondu Boaćiju, ali ostavimo odluku treneru Crvene zvezde Vladanu Milojeviću.

0
0

1 Komentara

  1. Onaj ko uvrsti Boaćija u tim rizikuje da ga proglase neznalicom! Jer, Boaći standardni rezervista iz kineske lige nema kapacitet da igra ni LŠ ni Ling Long super ligu! Boaći je spor, neborben, nema dribling, nema skok igru i nema duel igru! Taj može postići gol jedino iz peterca kada ga niko ne pokriva. Boaći kao lični ljubimac doktora Milojevića će sigurno sutra igrati a rezerve će mu biti Pavkov i Vukanović! Je li ovo da zemlja proplače?! Ali, Boaći će doći glave “pedantnom stručnjaku” kako ga naziva Darjan Nedeljković, sa portala Mocartsport ili “velemajstoru kvalifikacija doktoru Vladanu Milojeviću”, kako ga naziva Darko Noveski, sa portala HotSport!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter