5
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/Ultras World

UEFA ODREDILA PRVU KAZNU: Zvezda bez ‘Delija’ u Londonu, čeka se još jedna kazna i potvrda

Objavljeno: 20.09.19 u 13:01

UEFA je donela prvu kaznu za FK Crvena zvezda zbog nesportskog ponašanja njenih navijača, čeka se još jedna.

Nezvanično – Crvena zvezda neće moći organizovano da vodi navijače u London. Tu odluku, kako saznaje ‘Mondo’, UEFA je donela zbog skandiranja ‘Delija’ u Helsinkiju ‘Ubij, šiptara’. Podsetimo, tada su dva Albanca ušla na tribine stadiona Helsinkija noseći zastave Albanije i lažne države Kosovo. To UEFA naravno nije sankcionisala i osudila kao mešanje politike u sport i provokaciju. Tako Crvena zvezda neće imati podršku navijača protiv Totenhema krajem oktobra u Londonu.

Ipak, za sada ova kazna nije potvrđena i kako je HotSportu rečeno iz Crvene zvezde ta vest još uvek nije zvanična.

UEFA je ranije najavila da će 19. septembra doneti odluku oko kazne Crvenoj zvezdi za meč sa Jang Bojsom u Beogradu. Odluka o kazni još nije donesena, a Zvezda se tereti po nekoliko osnova, od zakrčenih stepenica na tribinama do ubacivanja tvrdih predmeta na teren.

0
0

5 Komentara

  1. Za ubij šiptara i bacanje predmeta se zatvara stadion ali gore su njihovi ciganovići da moljakaju. Bitno da se Partizan kazni zbog skandiranja pičko ciganska.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ionako navijači nebi ni išli u London u nekoj većoj grupi. Išli bi samo ovi sto im klub plati pa za dz da navijaju

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter