2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/ Miroslav Todorović

ZDJELAR: Izgubili smo tri boda! MARKOVIĆ: Idemo dalje! OSTOJIĆ: Okrenimo se derbiju!

Objavljeno: 19.09.19 u 23:25

Fudbaleri Partizana vidno razočarani su napustili stadion u Humskoj, a evo šta su posle meča rekli Saša Zdjelar, Bojan Ostojić i Lazar Marković.

Vezista Partizana je istakao da je njegov tim izgubio bodove i da je nedopustivo da se ovako igra u odbrani.

– Izgubili smo 3 boda, to je moje mišljenje. Ne smemo da primamo takve golove, izgubili smo dva boda i moramo dalje. Dešava se. Nastavili smo da igramo ono što smo dogovorili, došli smo do igre. Ali, primili smo drugi gol. Morali smo bolje u završnici – rekao je Zdjelar i dodao da nije napad samo problem:

– Nije samo realizacija. Sada smo primili gol u situaciji kada smo imali rezultat, a primili smo ga, nismo smeli, ali šta da se radi.

Lazar Marković je imao veliku šansu u 84. minutu, kao na terenu i u tunelu je bio nedorečen.

– Mogli smo i morali više, imali smo igrača vise, imali smo šanse, ali idemo dalje. Nismo smeli da primimo gol, dobra su ekipa, ali mi smo morali više. Video sam moju loptu u golu, ali nije ušla – kratak je bio Markec.

Iskusni štoper Bojan Ostojić je svestan da je njegov tim morao bolje i više sa igračem više.

– Posle ovoliko sansi moralo je mnogo bolje. Uspeli smo da se vratimo, imali igrača više, stvarali dosta šansi i nismo iskoristili. Drugi gol smo primili iz situacije iz koje nismo smeli i što smo rekli da ne smemo u svlačionici – rekao je Ostojić i nastavio:

– Posle 2:1 smo išli dalje, nismo se povukli i branili, već smo napali jer imamo veliki kvalitet u ofanzivi. Ovo su najopasnije utakmice. Oni su dali dva gola iz tri šanse, a mi smo ih imali puno i nismo uspeli da pobedimo.

Sada sledi derbi sa Crvenom zvezdom u nedelju.

– Moramo da arhiviramo ovo i da se osvrnemo na derbi. Neće biti lako, ali moramo dalje – zaključio je Ostojić.

Sa stadiona u Humskoj: Stefan Smuđa.

0
0

2 Komentara

  1. Da su bili kompletni,dobili bi mas sa pola snage,videlo se kako igra partizan sa igracem vise,ove ni zbezda napunila da je nila u partizanivoj poziciji sa igracem vise minimum pet pogodaka,a mi jedva jedan pogodak na misice sa igracem vise.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zabraniti asanu da se bavi fudbalom,lako promasi samo se iskezi,umrsto da proigrava sasigrace on solira,a ne zna da se sastavi na tetenu,on nije za startera!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter