0
Evrokupovi

SALIHAMIDŽIĆ ODUŠEVLJEN DELIJAMA: Bio je 1991. godine na ‘Marakani’ i otkrio za koga je tada navijao!

Objavljeno: 19.09.19 u 09:05

Aktuelni sportski direktor Bajerna iz Minhena vrlo pohvalno je govorio o navijačima Crvene zvezde posle meča dva tima u Ligi šampiona.

Bavarci su u prvom kolu grupe B elitnog takmičenja slavili sa 3:0 (1:0), a iako je na ‘Alijanc areni’ bilo oko 70.000 gledalaca, oko 5.000 delija je u većem delu meča ‘grmelo’ na stadionu.

– Dobra je bila atmosfera, uvek su uz klub, interesantno je i radujem se dolasku na ‘Marakanu’. Znam kako je dobra atmosfera tamo. Bio sam tamo 1991. kad je Bajern igrao, bio sam sa reprezentacijom Jugoslavije i imao sam šansu da osetim to. Nadam se da će biti tako i ovaj put – rekao je Hasan Salihamidžić.

Kasnije je postao legenda minhenskog giganta, a na pitanje za koga je tada navijao, odgovorio je bez ikakvog razmišljanja.

– Za Zvezdu sam navijao, normalno! Kad budemo dolazili na revanš, biće interesantno, mislim da je Zvezda pokazala da može da odigra dobro – poručio je Salihamidžić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter