3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NOVINARI ‘BILDA’: Pljuštale pohvale Bajernu za dominaciju, u Zvezdi dobra samo tri igrača (FOTO)

Objavljeno: 19.09.19 u 12:17

Ovako su novinari nemačkog ‘Bilda’ videli utakmicu Bajerna iz Minhena protiv Crvene zvezde.

Čuveni ‘Bild’ pohvalno je posao o bavarskom timu jer je tokom svih 90 minuta u potpunosti dominirao i gotovo da nije dozvolio da crveno-beli zaprete Manuelu Nojeru.

Svi igrači iz tima Nika Kovača dobili su visoke ocene, a najgore je prošao Džošua Kimih, koji je dobio najgoru ocenu od svih igrača Bajerna, četvorku, a kod Nemaca ocene odu od jedinice za najbolje, do petice za najgore igrače.

Novinari ‘Bilda’ nisu se mnogo osvrtali na tim Zvezde, koji je ocenjen prilično loše. Najslabije ocene dobili su Kanjas, Gobeljić, Jovančić i Garsija, dok su Pavkov, van la Para, Žander i Milunović dobili četvorke, kao i trener Vladan Milojević.

Najbolji utisak ostavili su Marin, Borjan i Degenek, koji su nagrađeni trojkama.

– Totalna dominacija jednog tima. Do trenutka kad je Koman postigao prvi gol beogradski tim je šutnuo na gol samo dva puta. Bajern je imao 74% poseda lopte u prvom poluvremenu – piše u tekstu.

0
0

3 Komentara

  1. Treba nemci da nam kazu ko je najgori jer imamo trenera godine koji je potpuno slep.pavkov,gobeljic i kanjas i mogu da igraju samo kod trenera koji je potpuno slep

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter