5
Evrokupovi

FOTO: HOTSPORT

MILUNOVIĆ OGORČEN: Ovih 3:0 je previše… (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.19 u 10:45

Prvotimci Crvene zvezde Nemanja Milunović i Miloš Vulić žale zbog ipak ubedljivog poraza od Bajerna u Minhenu.

Štoper je vodio velike borbe sa Robertom Levandovskim, ali je bilo veoma teško sa ubacivanjima sa strane, prema mišljenju Milunovića.

– Iskreno, ostaje žal što je do 80. minuta bilo 1:0, taj drugi i treći gol naivno smo primili. Branili smo se celu utakmicu, imali smo svojih šansi, ali… Bajern je pokazao snagu, znali smo da možemo da ih ugrozimo iz kontranapada, bila je ta šansa Marina, ali ostaje žal. Ovo 3:0 je malo previše – rekao je Milunović posle utakmice.

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

Evo šta je posle meča izjavio vezista Miloš Vulić, koji je u igru ušao sa klupe u drugom poluvremenu:

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

Sa ‘Alijanc arene’ – Aleksandar Ilić

0
0

5 Komentara

  1. Sta rece previse,pre bih rekao premalo,imali ste srece sto niste primili minimum sest komada,i ti ces jadovane o nekoj ogorcenosti,a sta ce oni iz indjije za dve nepostojeca penala sta ces na to jadovane reci!!!!????

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije previse moj Ti. Igrate sporo i dosadno nece narod na stadion da gleda kako se vucete po terenu.Zali boze nasih grla koji smo vas bodrili i nadjacali u navijanju 70000 nemaca

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter