Poljski napadač nije zadovoljan ‘samo’ sa trijumfom od 3:0 protiv srpskog prvaka.

Dominirao je u potpunosti Bajern nad crveno-belima u prvom kolu grupe B Lige šampiona, slavio sa tri laka gola, iako je Marko Marin na 1:0 imao sjajnu priliku u 77. minutu. Da je ta lopta ušla, sve bi bilo drugačije, ali…


Tri minuta kasnije meč je rešio Robert Levandovski, svojim jubilarnim 200. golom u dresu bavarskog tima. Sve to ga nije zadovoljilo.

– Imali smo utakmicu pod kontrolom i igrali dobro, ubrzali smo do maksimuma i imali puno prilika. Ali nismo postigli dovoljno golova. Pokušavali smo da idemo napred. Ponekad smo možda donosili i loše odluke i birali loša rešenja u napadu, ali to su sitnice koje se mogu otkloniti. Na kraju, dali smo tri komada, ali je trebalo da bude pet ili šest – rekao je Levandovski.

Razlika u kvalitetu bila je evidentna.

– Ovakve utakmice su nam potrebne da bismo videli gde smo i da vidimo gde još možemo da napredujemo, šta možemo da popravimo. Posle drugog gola sve je bilo lakše, još jednom, drago mi je što sam pogodio – istakao je Levandovski.

Bajern u sledećem kolu 2. oktobra gostuje Totenhemu u Londonu, dok će Crvena zvezda na stadionu ‘Rajko Mitić’ dočekati Olimpijakos.