1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

‘GROBARI’ NA TVITERU: Tošiću bi valjalo zabraniti prekide, ali ga postaviti na poziciju sportskog direktora, evo i zbog koga… (TVITOVI)

Objavljeno: 19.09.19 u 21:50

Partizan u prvom kolu Lige Evrope u Humskoj sa AZ Alkmarom posle 45 minuta igra 1:1, sudija Gvida junak navijača crno-belih na društvenim mrežama.

Holanđani su poveli u 13. minutu posle prelakog ispadanja odbrane crno-belih. Trio Idrisi, Boadu i Stengs nadmudrio je odbranu osvajača Kupa Srbije. Partizan od 27. minuta ima igrača više na terenu, pošto je Svenson kao poslednji igrač odbrane oborio Asana. Sudija Gvida iz Italije je u 41. minutu dosudio penal za crno-bele zbog guranja Sadika, a precizan sa ‘bele tačke’ bio je Nathko.

Polagali su nade u taj slobodan udarac kod crvenog kartona Holanđana ‘Grobari’, ali je Zoran Tošić tukao pravo u živi zid. Zbog toga su navijači na Tviteru bili besni i traže da ‘Bambi’ ne šutira više prekide. Pojedini navijači su sarkastični i ‘peckaju’ večitog rivala Crvenu zvezdu, da bi njima sudija Stojiljković za taj faul svirao penal.

Ipak, nedugo zatim je Italijan pokazao na ‘belu tačku’, te su navijači na društvenim mrežama počeli da ga hvale. Evo rekacija ‘Grobara’ na prvo poluvreme:

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter