0
Domaći fudbal

NEMAČKI MEDIJI: Tim Nike Kovača u centru pažnje, Marin jedino sa zvezdine strane… (FOTO)

Objavljeno: 18.09.19 u 09:15

Svi vodeći mediji u Nemačkoj su se bavili utakmicom Bajerna i Crvene zvezde. Ipak, nijedan od njih nije ovoj utakmici posvetio naslovnu stranu.

Od specijalnog izveštača iz Minhena: Aleksandar Ilić

‘Dojče Cajtung’ u današnjem izdanju posvećuje celu stranu utakmici Bajerna sa Crvenom zvezdom. Pitaju se da li trenutna generacija Bavaraca može da ponovi uspeh one iz 2013. godine koja je u finalu Lige šampiona na Vembliju savladala Borusiju iz Dortmunda sa 2:1.

Ujedno su se bavili analizom svih linija Bajernovog tima pred početak Lige šampiona. Dobar deo strane posvećen je Marku Marinu i njegovoj karijeri od Bremena pa do Beograda. Ističe se da je Marin motor koji pokreće ekipu Crvene zvezde.

‘Di Velt’ u svom izdanju donosi priču o Džeromu Boatengu koji bi mogao da bude igrač koji će svojim iskustvom ove sezone praviti razliku u Ligi šampiona, a upravo će večeras protiv Crvene zvezde imati priliku da pokaže čvrstinu odbrane šampiona Nemačke.

Najviše pažnje utakmici posvetio je ‘Bild’ koji na dve strane donosi informacije o utakmici, a bavili su se i sastavom Crvene zvezde. Ono što ovaj prestižni list odvaja od skoro svih evropskih medija, pa i ‘L’Ekipa’ jeste to da su prilagodili srpski sastav srpskim medijima.

FOTO: HOTSPORT

Nisu ni u ‘Bildu’ mogli da se ne bave Markom Marinom, te navode da se kapiten crveno-belih posle dugo vremena vratio u Nemačku. Takođe, Karl Hajnc Rumenige je dao svoj sud o sezoni koja predstoji za Bavarce, ističući da bi u slučaju nešto lošije sezone Bajern mogao da bude izguran iz top tri na uefa rang listi, a to bi moglo da ima finansijske posledice po klub.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter