0
Evropske lige

FOTO: www.eintracht.de

KAKAV PAD CENE: Premijer liga ‘ubila’ Sporting i Basa Dosta…

Objavljeno: 18.09.19 u 14:50

Holandski napadač Bas Dost napustio je Sporting i pojačao je Ajntraht iz Frankfurta, a evo kako se snažnom napadaču prepolovila cena.

Tresao je Bas Dost mreže u dresu lisabonskih ‘lavova’. Zato ne čudi cena od 15 miliona evra koju je zacepio Sporting. Ipak, pred kraj prelaznog roka deseilo se nešto neverovatno. Od traženih 15 miliona evra, zeleno-beli su pristali na cenu od sedam miliona evra. Sve je to objasnio sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić.

– Hteli smo još u julu Basa Dosta, ali Sportnig nije želeo da čuje za cifru manju od 15 miliona evra. Zaradili smo dosta novca od prodaje Jovića i Alera, mislili su navijači da plivamo u novcu, ali mi ne probijamo naše limite. Kada se završio prelazni rok u Premijer ligi, cena dosta je pala na sedam miliona evra. Za jedan dan cena mu se prepolovila. Tako je prevrtljivo tržište. U jednom momentu se činilo da od posla neće biti ništa, a u narednom smo se lako dogovorili – istakao je Fredi Bobić.

Bas Dost je do sada u dresu Ajntrahta odigrao dve utakmice i postigao je jedan gol.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter