0
Evrokupovi

HOLANĐANI U HUMSKOJ: Trener AZ Alkmara na konferenciji otkrio – ‘Imamo jasnu sliku o Partizanu’!

Objavljeno: 18.09.19 u 19:40

Iz holandskog tima ističu da su došli u Beograd sa mnogo optimizma.

Fudbaleri AZ Alkmara odradiće trening na stadionu Partizana na kom će se sutra odigrati meč prvog kola grupe L Lige Evrope. Trener Arne Slot istakao je da je srpski klub dobro ‘snimljen’ od strane kluba sa AFAS stadiona.

– Dobro poznajemo Partizan, gledali smo mnogo snimaka, a poslali smo nekoga da uživo gleda prošlu utakmicu. Imamo jasnu sliku o njima, znamo kako igraju, imaju jako dobre igrače i mnogo talenata. Mešavina iskustva i talenta. Znamo i golmana i napadača koji imaju prošlost u Holandiji, tako da očekujem da će Partizan početi sa pritiskom, isto kao što je bilo u Antverpenu. Teško je reći ko je favorit, bolje da pričamo posle utakmice – izjavio je Slot na konferenciji za medije u Beogradu.

Da li je tačno mišljenje da je Mančester junajted favorit, a da će se Partizan, AZ Alkmar i Astana boriti za drugo mesto.

– Slično je i u Holandiji, Mančester je favorit, na nas niko ne gleda na favorite. Svakako je jako dobra grupa i mislim da ćemo sa Partizanom i Astanom boriti za drugo mesto. Imamo jako talentovanu grupu igrača, koja može da se takmiči za drugo mesto – rekao je Slot.

Kapiten Tojn Kopmajners smatra da atmosfera bez navijača, a sa decom, neće uticati na njega i saigrače.

– Igrali smo ranije za decu. Šteta što navijači ne mogu da budu ovde, mogla je da bude sjajna atmosfera. To za nas nije tako važno, sve što možemo da uradimo je da igramo svoju igru, a uvek je dobro da imamo svoje navijače – odgovorio je kapiten.

– Gledamo u naših šest utakmica u kvalifikacijama, entuzijazam i radost zbog pobede može i dalje da se oseti u timu. Mnogo smo naučili u Antverpenu, najviše da u svakom slučaju moraš da radiš svoju stvar. Naročito u analizi utakmice smo videli da smo imali šanse da igramo svoju igru. To je nešto što moramo da imamo u vidu – rekao je Kopmajners.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter