2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

SPEKTAKULARAN IZGLED ‘ALIJANC ARENE’: Evo gde će biti smeštene ‘Delije’ i koliko ih se očekuje na tribinama…

Objavljeno: 17.09.19 u 19:29

Stadion ‘Alijanc arena’ otvoren je sada već davne 2005. godine, ali pogledajte kako spektakularno izgleda ovo fudbalsko zdanje…

Od specijalnog izveštača iz Minhena – Aleksandar Ilić

Fudbaleri Crvene zvezde istrčali su večeras na ‘travnati tepih’ Alijanc arene kako bi osetili podlogu pred sturašnji ‘fudbalski rat’. Na prvi pogled dom fudbalera Bajerna nas je ostavio bez daha, a možete tek zamisliti kakva je atmosfera kada su tribine pune.

Kapacitet ovog stadiona je 75 hiljada mesta, a Zvezdi pripada svega 5 posto, što je nešto više od 3,5 hiljada karata. Ipak, domaćin očekuje da navijača Crvene zvezde bude preko pet hiljada. Oni su karte nabavili u samostalnoj režiji.

‘Delije’ će biti smeštene prekoputa u odnosu na najvatrenije pristalice Bajerna i to skroz gore na trećem prstenu. Evo i slike:

FOTO: HOTSPORT

 

 

0
0

2 Komentara

    • I ja zamisljam kako gleda Pfc protiv Kule, Metalca, B.Dvora, Spartaka,Milicionara, Vozdovca, pa finale kupa protiv Voše…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter