Prvi put se čini da neće biti teško pogoditi tim Crvene zvezde, mada sa Vladanom Milojevićem nikad se ne zna…

Jedno je sigurno, levog beka neće igrati Milan Rodić koji je ostao u Beogradu i u kombinaciji za tim nije Portugalac Tomane. Sve ‘ostale karte na talon može da baci’ Vladan Milojević, ali se čini da su sve već poznate.


Na golu nema dileme stajaće Milan Borjan. Bilo je nagoveštaja da bi zbog povrede Marka Gobeljića na desni bok mogao Miloš Degenek, te da centralni deo odbrane čine Radovan Pankov i Nemanja Milunović, ali se čini da će ipak novopečeni reprezentativac Srbije zaigrati i imati zadatak da zaustavi Kinglsija Komana ili Ivana Perišića. U slučaju da se Marko Gobeljić nađe u sastavu štoperski tandem bi činili Miloš Degenek i Nemanja Milunović, dok će levo Žander.

Sredina terena biće ona standardna, igru protivnika će kvariti Hose Antonio Kanjas, a Španac će biti zadužen i za početnu kreaciju napada Crvene zvezde. U prenosu lopte na polovinu protivnika, ali i zaustavljanju istog u suprotnom smeru pomagaće mu Dušan Jovančoić. ‘Mozak’ igre Crvene zvezde na ‘Alijanc areni’ biće naravno Marko Marin.

Na bokovima nema iznenađenja. Desno će šansu dobiti novajlija Van la Para koji se ruku na srce nije proslavio protiv Inđije. Levo će delovati brzonogi Mateo Garsija.

Kada je reč o samom špicu, Ričmond Boaći se oporavio, ali ga ne bi trebalo očekivati u startnih 11. Realnija je opcija da Crvena zvezda krene sa Pavkovom.

Potencijalni sastav: Borjan – Gobeljić, Milunović, Degenek, Žander – Kanjas, Jovančić, Marin, Van la Para, Garsija – Pavkov.