1
Domaći fudbal

FK Crvena zvezda

NEMA ‘NEPOZNATE’: Milojević bi na teren ‘Alijanc arene’ trebalo da izvede ovu dobitnu kombinaciju (SASTAV)

Objavljeno: 17.09.19 u 22:30

Prvi put se čini da neće biti teško pogoditi tim Crvene zvezde, mada sa Vladanom Milojevićem nikad se ne zna…

Jedno je sigurno, levog beka neće igrati Milan Rodić koji je ostao u Beogradu i u kombinaciji za tim nije Portugalac Tomane. Sve ‘ostale karte na talon može da baci’ Vladan Milojević, ali se čini da su sve već poznate.

Na golu nema dileme stajaće Milan Borjan. Bilo je nagoveštaja da bi zbog povrede Marka Gobeljića na desni bok mogao Miloš Degenek, te da centralni deo odbrane čine Radovan Pankov i Nemanja Milunović, ali se čini da će ipak novopečeni reprezentativac Srbije zaigrati i imati zadatak da zaustavi Kinglsija Komana ili Ivana Perišića. U slučaju da se Marko Gobeljić nađe u sastavu štoperski tandem bi činili Miloš Degenek i Nemanja Milunović, dok će levo Žander.

Sredina terena biće ona standardna, igru protivnika će kvariti Hose Antonio Kanjas, a Španac će biti zadužen i za početnu kreaciju napada Crvene zvezde. U prenosu lopte na polovinu protivnika, ali i zaustavljanju istog u suprotnom smeru pomagaće mu Dušan Jovančoić. ‘Mozak’ igre Crvene zvezde na ‘Alijanc areni’ biće naravno Marko Marin.

Na bokovima nema iznenađenja. Desno će šansu dobiti novajlija Van la Para koji se ruku na srce nije proslavio protiv Inđije. Levo će delovati brzonogi Mateo Garsija.

Kada je reč o samom špicu, Ričmond Boaći se oporavio, ali ga ne bi trebalo očekivati u startnih 11. Realnija je opcija da Crvena zvezda krene sa Pavkovom.

Potencijalni sastav: Borjan – Gobeljić, Milunović, Degenek, Žander – Kanjas, Jovančić, Marin, Van la Para, Garsija – Pavkov.

0
0

1 Komentara

  1. Tim Zvezde sa nedoraslim Boaćijem, rezervistom iz kineske lige je tema za fudbalsku satiru i parodiju! Ne mogu zamisliti da jedan standardni rezervista iz kineske 86. lige sveta može da igra u grupnoj fazi LŠ, najkvalitetnijem klupskom takmičenaju u svetu! Jer, on je tamo u Kini bio samo rezerva i nije igrao! Šteta da Erazmo Roterdamski nije naš savremenik, jer on bio bar deo svog satiričnog eseja “Pohvala ludosti”, posvetio pedantnom stručnjaku i velemajstoru kvalifikacija dr Milojeviću i njegovom ličnom ljubimcu kineskom rezervisti Boaćiju, kojeg tako brutalno forsira uprkos zdravom razumu!! Znači da su dr Milojević i Bioaći na istom nivou!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter