3
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

‘NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA’: Mnogi su čekali da Lala ‘propeva’, propevao je, ali u Boboti (VIDEO)

Objavljeno: 17.09.19 u 21:42

Fudbalski klub Vojvodina bio je gost kluba Borac iz Bobote, gradića nadomak Vukovara, a po snimku se može reći da je bilo veselo.

Tresla se gora, rodio se miš! Tako se može opisati dešavanje u Nišu prošlog vikenda kada je trener Novosađana u izlivu besa vikao kako će otkriti sve nameštene utakmice Radničkog. Javila se i Etička komijija FS Srbije, čekalo se da sjajni trener ‘propeva’ i on je to učinio.

Ne o onome što je obećao, ali jeste hit Mitra Mirića ‘Ne može nam niko ništa’. Naime, delegacija Vojvodine boravila je u Boboti gde je tamošnji klub Borac proslavio 90 godina postojanja.

Da li su Nenad Lalatović i FK Vojvodina ovom pesmom poslali neku poruku:

0
0

3 Komentara

  1. Propevali su Brana Ilic,Emeghara,Asprogenis,Pjer Boja,Lotar Mateus,Bojan Radovanovic,Dmitrovic,Pejovic i jos mnogo njih ali je drzava sve zataskala. Inace kukate na sudiju a ne spominjete ofsajd sto je dosudio Ivanicu a da to nije bio. Ne spominjete cist gol Bena u derbiju, ne spominjete cist penal za Zvezdu i plus crveni karton za Pavlovica,pa gol iz ofsajda Nikolica,pa udaranje Leonarda direktno u lice sakom Frimponga.Za Partizan kada bi pisali sta su sve sudije ucinile,trebalo bi mi mesec dana bez prestanka da pisem. Olicenje postenja. Nego ‘ajde sada,botovi ispranih mozgova teorijama zavere onog Pantica pa teraj po svome dok je realnost sasvim drugacija.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da je ovo država a ne Vučićeva prćija, on i golman Inđije kao i sudija Stoilkivić bi već bili privedeni na poligraf. Ovako kako je takoje. Kada ode Vučić oni će sa njim u ćorku što rekao Šojić.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter