0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NE IDE U GROŠNICU: Partizan posle 161. večitog derbija prvo ide u Ivanjicu…

Objavljeno: 17.09.19 u 18:11

Žreb za 1/16 finala Kupa Srbije rekao je da Partizan gostuje niželigašu Vodojaži, ali je taj meč odložen.

Partizan u četvrtak od 21 čas dočekuje AZ Alkmar u prvom kolu grupne faze Lige Evrope. Potom u nedelju od 18 časova dočekuje Crvenu zvezdu u 161. večitom derbiju. Po kalenadru Partizan bi u sredu 25. septembra trebalo gostuje Vodojaži u Grpšnici u okviru Kupa Srbije, ali se taj meč odlaže.

Naime, četa Save Milošavića će u tom terminu igrati odloženi meč Superlige Srbije protiv Javora u Ivanjici. Taj meč je zakazan za sredu od 17 časova. Reč je o meču koji je trebalo da se odigra još 27. jula, ali ga je Partizan pomerio kako bi mogao da se što bolje spremi za dvoboj sa Konahsom iz Velsa.

Partizan je takođe odložio i utakmicu protiv Radnika u Surdulici kako bi se odmorio za revanš meč plej-ofa za Ligu Evrope protiv Moldea. Kada će crno-beli put Surdulice još uvek nije poznato, baš kao ni kada će na megdan Vodojaži u okolini Kragujevca.

Takođe, Crvena zvezda će sledeće srede odigrari odloženi meč sa Voždovcem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter