3
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

MITAR MRKELA: Nismo došli ovde da se junačimo!

Objavljeno: 17.09.19 u 19:58

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela bio je veoma oprezan u izjavi pred meč sa Bajernom na ‘Alijanc areni’.

Specijalni izveštač sa ‘Alijanc arene’ – Aleksandar Ilić

On je istakao da su crveno-beli autsajder u grupi, ali da će svakako pokušati favoritima da pomrse račune.

– Došli smo u Minhen da igramo protiv jednog od najboljih timova Evrope. Nismo došli ovde da se junačimo, imamo iskustva iz prošle godine i pokazali smo da možemo da igramo sa evropskim velikanima. Bajern je favorit, Zvezda je autsajder u grupi, ali ćemo se potruditi da nekome pomrsimo račune – rekao je Mitar Mrkela.

O motivaciji ekipe je bio veoma kratak…

– O ovakmvim utakmicama sanjate kad ste mlad igrač i verujem da našim mocima motiva neće nedostajati – zaključio je Mrkela.

0
0

3 Komentara

  1. Zvezdo,nemas sta da izgubis.Samo mozes dobiti.Vidim govore bice 7+.Pa sta i ako bude 7+ ? Koliko puta se dogodilo da jedna ekipa primi pet ili vise golova u ligi sampiona. I? Partizanu ce to jedina radost da bude kao i prosle sezone. Roma-Bajern 1:7, dakle Roma u sred Rima primi SEDAM komada. Liverpul-Besiktas 8:0, Barselona-PSG 6:1, Barselona-Roma 7;0, Bajern-Porto 7:0, Barselona-Porto 6:1, PSG-Seltik 7:1, Seltik-PSG 0:5, Real-Malme 8:0, Maribor-Liverpul 0:7.Pa bilo je Porto-Sahtjor 6:0, Bajern-Sahtjor 7:0, Sahtjor-Bate 7:0, Man.Siti-Salke 7:0. I sta? Sta im se desilo? Smejao im se jedan Partizan koji usred Beograda primi PET KOMADA od PETAH TIKVE ili od osreednjeg Bilbaoa? Jel to ta fora na koju se trebamo smejati? Ima gomila takvih rezultata,ali ne,bruka je samo ako Zvezda primi 5+ golova. Jbg,moraju ljudi iz Humske da imaju neki izgovor.Zvezda je usla,namlatila lovu,podigla cene igracima,podigla koeficijent srpskom fudbalu,podigla sebi koeficijent,zadrzala gotovo citav tim a vi se smejte sa sve Panticem i vjesnikom i cekajte na drzavu da vam plati licencu.Kiseo vam je taj osmeh iako zelite drugacije da ga prikazete.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter