0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

FUDBALSKI ROMANTIK: Nemac sa sveskom u kojoj su slike fudbalera Zvezde čekao autograme, evo šta je rekao za HS…

Objavljeno: 17.09.19 u 23:50

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su večeras na „Alijanc Areni“ trening pred sutrašnju utakmicu protiv Bajerna u Minhenu.

Od specijalnog izveštača iz Minhena – Aleksandar Ilić

Imali su crveno-beli podršku nakon i tokom treninga, ali i jednog iznenadnog gosta. Naime, Nemac Robert Lejhart sa napravljenom sveskom u kojoj su se nalazile fotografije svih igrača Crvene zvezde strpljivo je čekao fudbalere srpskog šampiona kako bi od njih dobio autogram. Za HotSport je nakon treninga otkrio zašto je tu.

– Veliki sam ljubitelj fudbala, naravno nemačkog, ali i internacionalnog. Kada se u Minhenu igra Liga šampiona pokušam da upoznam strane igrače. Sutra je utakmica između Bajerna i Crvene zvezde. Dobro sam upoznat sa istorijom ova dva kluba – ističe Robert.

Pitali smo ga ko će sutra zabeležiti pobedu.

– Bajern je favorit kao što znate, međutim videli ste da nismo bili ubedljivi na otvaranju sezone u Bundesligi, te je naš klub došao samo do nerešenog rezultata protiv Lajpciga. Uz malo sreće Zvezda može da iznenadi.

Otkrio nam je i ko je za njega najbolji igrač Zvezde.

– Marko Marin, bez sumnje. Poznajem ga dok je nastupao u Nemačkoj. Jako je dobar fudbaler, bez sumnje pravi vođa – zaključio je Robert Lejhart.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter