0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

ČUKARIČKI MISLI NA BUDUĆNOST: Jovan Lukić potpisao profesionalni ugovor (FOTO)

Objavljeno: 17.09.19 u 14:30

Belo-crni su potpisali profesionalni ugovor sa jednim od najtalentovanijih igrača rođenih 2002. godine, Jovanom Lukićem.

Lukić je na Banovo brdo stigao iz Teleoptika u januaru, a za kratko vreme postao je standardni član reprezentacije Srbije do 17 godina.

Ovaj momak je sa Čukaričkim potpisao ugovor na tri godine.

– Jovan je kod nas već sedam-osam meseci. Prošao je omladinsku školu Partizana, tamo nije imao ugovor, pa smo u komunikaciji sa njegovim agentima i nekoliko odgledanih utakmica zaključili da ima kvalitet za Čukarički. Igra na poziciji ofanzivnog veznog, jedan je od najtalentovanijih igrača u našoj omladinskoj školi u ovom trenutku – rekao je prilikom potpisa ugovora sa Jovanom Lukićem direktor omladinske škole Čukaričkog Igor Matić i dodao:

– Razvija se u pravom smeru, očekujem da u narednom periodu postane prvotimac našeg kluba. Pre nego što je došao kod nas bio je i na širem spisku repreznetacije, sada je već standardan u dresu Srbije, a to je i pokazatelj da mi dobro radimo. Ovaj ugovor treba samo da mu bude podstrek ka višim ciljevima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Čukarički (@fkcukaricki) on

FOTO: FK Čukarički

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter