0
Evropske lige

FOTO: Printscreen

TRI POBEDE ZAREDOM: Evrogol glavom Đuričkovića za nastavak sna Ksantija (VIDEO)

Objavljeno: 16.09.19 u 10:50

Bivši krilni napadacč Partizana u novoj sezoni briljira u Grčkoj, a ekipa deli prvo mesto sa dva velikana.

Godinama unazad Ksanti pomera granice u Grčkoj, a izgleda da su složoli pravi mozaik za ovu sezonu i sa tri pobede dele prvo mesto sa dva velikana. Naći se rame iuz rame sa Olimpijakosom i PAOK-om nije mala stavr za klub čija je „prva violina“ Petar Đuričković. Nekadašnji krilni napadač Partizana, koji je ponikao u Crvenoj zvezdi i proslavio se u dresu Radničkog iz Niša, dokazuje potencijal.

– Kada sam došao u Ksanti pre više od godinu i po dana uspeo sam da se uklopim u viziju trenera Milana Rastavca, koji je letos posle isteka ugovora otišao. Nastavio sam da radim i sada sam konstantan sa dobrim igrama i krenulo je sa golovima – kaže Đuričković.

Na startu je u Atini pao AEK, pa na strani Panatelikos i juče kod kuće na premijeri u novoj sezoni Asteras. Rezultati kao pod indigom – 2:1.

– Pobeda u Atini nam je dala dodatni elan, a imamo dobru ekipu koja je takmičarska i rezultati su došli kao nagrada za dobar rad proteklih meseci.

Usledio je evro gol Đuričkovića sinoć za ovacije sa tribina.

– Navijači su oduševljeni učinkom i daju nam podršku da nastavimo sa uspesima. Ove sezone pored velikana ostale ekipe su podjednake i odlučivaće sitnice. Gol je bio lep za otvaranje ovog poglavlja u novoj sezoni.

Grci još od letos nude produžetak ugovora.

– Aktuelni važi do juna i ima vremena za razgovore, a najvazžnije je da u narednim mecevima igramo dobro i upisujemo bodove – poručio je na kraju Đuričković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter