6
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

MILORAD VUČELIĆ: Nije kriva Zvezda, već sudijska organizacija!

Objavljeno: 16.09.19 u 12:15

Utakmice u Nišu i Beogradu podigle su dosta prašine, a o dešavanjima u Superligi Srbije govorio je prvi čovek Partizana Milorad Vučelić.

Predsednik ‘parnog valjka’ je istakao da Crvena zvezda nije kriva, već su krivi oni koji delegiraju i ne kažnjavaju ovakve sudije.

– Da se razumemo, nije ovo protiv Crvene zvezde! Nisu komšije sudile, delegirale sudije, dosudile penal. Sudijska organizacija mora da se pozabavi ovim arbitrom. Interesantno, nije mu prvi put. Sećate se, valjda, jedanaesterca u omladinskom večitom derbiju – istakao je Milorad Vučelić za ‘Sportski žurnal’.

On je govorio o sledećim potezima Partizana, istupanje iz lige nije opcija kao što je bila u decembru prošle godine.

– Partizan nema šta da učini, može samo da podigne glas. Sećate se, svojevremeno sam ukazivao na određene anomalije i… Kažnjen sam! Svi su tad ćutali.. Čak i kad nam se dogodio „Srđan Obradović“, niko nije našao za shodno da kaže: „Eto, Vučelić nas je upozoravao, nepravedno je sankcionisan – istakao je Vučelić.

Sledeća tema bila je pretnja Nenada Lalatovića da će otkriti sve nameštene utakmice.

– Nisam pričao ni sa kim. Čekam da nešto urade! Čujem, Etički odbor je tražio izjavu Nenada Lalatovića. Logično je i da Sudijska organizacija preduzme određene poteze. Ima prostora… Za optužbe koje je izneo Lalatović. Znamo da je Srđan Obradović išao zbog penala u zatvor. Ne, ne prizivam, očekujem samo da svi organi rade svoj posao. Pravna smo država. Eto, sad i Crvena zvezda hoće VAR, pročitao sam izjavu Mitra Mrkele. Do sada smo već mogli da ga imamo – zaključio je Vučelić.

0
0

6 Komentara

  1. Sta se plasis da kazes-sve dolazi od fkcz I tacka.Bravo za prof.Vuletica I Zeljka Pantica Koji jedini u RS smeju javno da iznese sve podvale cz.

    0
    0
    Odgovori
    • Te sto si naveo su dve budale. Vucelic spušta loptu jer mu je rečeno tako a ima putera na glavi ništa manje nego TERZIĆ. Bez države oni nebi ni bili tu gde jesu tako da sivioni tu imaju interes prvo svoj lični.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter