0
Domaći fudbal

Foto: Crvena zvezda

MARKO MARIN: Drugačije je kada igraš za Zvezdu nego za Verder ili Čelsi…

Objavljeno: 16.09.19 u 13:05

Plejmejker Crvene zvezde Marko Marin govorio je za ‘Ominsport’ o crveno-belima, ali i veoma uspešnoj karijeri.

Prva tema je svakako bila Crvena zvezda i plasman srpskog šampiona u Ligu šampiona drugu godinu zaredom.

– Igrati Ligu šampiona sa Zvezdom je za mene posebno. Divan je osećaj vratiti Ligu šampiona u Srbiju posle toliko godina – rekao je Marin i nastavio o tome koja je razlika igranja u Zvezdi u odnosu na recimo Verder i Čelsi.

– Drugačije je jer igrate za mnogo više strasti za klub. Uvek date sve od sebe jer predstavljate klub u kom ste zaposleni i jer volite fudbal, ali je malo drugačije kada igrate za klub koji volite još kao dete. U Zvezdi imamo mnogo takvih igrača, stranci donose kvalitet, ali glavna grupa i snaga tima su igrači koji su odrasli kao navijači Zvezde. Drugačije je od toga kad igrate za Čelsi ili Verder.

Plejmejker Crvene zvezd je istakao da je Sitiju, Realu, Barseloni, Bajernu, Liverpulu i PSŽ-u cilj trofej, a srpskom šampionu plasman u ‘elitu’.

– Nadamo se da ćemo ove sezone odigrati neke dobre mečeve. I samo kvalifikovanje za grupnu fazu je veliki uspeh. Sitiju, Barsi i Realu je cilj pehar, a nama da se kvalifikujemo prvo.

Omaleni vezista je rekao da je zadovoljan svojom karijerom, da je možda mogla biti bolja, ali da ko zna zašto je to dobro.

– Možda je moglo da bude bolje, bilo je raznih razloga, nisam bio strpljiv, povrede su mi otežale… Ali, bez toga ne bih bio u Zvezdi! Ne bih imao to iskustvo, a generalno sam jako srećan i zadovoljan svojom karijerom – zaključio je Marin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter