0
Domaći fudbal

‘SVE SE DESILO U 30 SEKUNDI: Umar Sadik konačno objasnio sa kim je i zbog čega pričao telefonom tokom utakmice!

Objavljeno: 15.09.19 u 10:50

Napadač Partizana pre nekoliko nedelja dospeo je u centar fudbalske javnosti kada je pričao telefonom tokom meča između Partizana i Moldea.

U prvoj utakmici plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope Sadik je posle 45 minuta ostao u svlačionici jer je zamenjen, a on se u drugom poluvremenu pojavio na ogradi istočne tribine gde je sedeo umesto na klupi sa ostalim igračima Partizana, a potom i telefonirao.

– Ne znam šta se dogodilo, za mene je sve bilo normalno. To je razlika u kulturi, izašao sam, istuširao se i pozvala me je supruga, zanimalo ju je zašto ne igram. Rekao sam da sam u redu i da ću je zvati posle. U tih 30 sekundi sve se to izdešavalo. Nisam očekivao takvu reakciju javnosti, hteo sam da sednem da gledam utakmicu. Pozvonio mi je telefon i onda sam se javio, jer sam video da me je žena pozvala. Tim je pobedio, međutim, svi su pričali o tome posle – ispričao je Umar Sadik, a prenosi ‘Žurnal’.

Nigerijac je ispričao i jednu anegdotu iz beogradskog restorana.

– Kad smo prvi put došli na ručak žena, kćerka i ja, hteo sam da platim, ali mi nisu dali. Rekli su mi da navijaju za Partizan i da neću platiti račun. To mi se prvi put dogodilo, bio sam iznenađen. Rekao sam: ‘to je fudbal u Srbiji’. Ovde su ljudi, doslovno, ludi za svojim klubovima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter