3
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički / Marko Aleksovski

KOSANOVIĆ JOŠ OŠTRIJI POSLE ISPADA LALATOVIĆA: Uvedite doping i za trenere! Oni skaču, lupaju, udaraju…

Objavljeno: 15.09.19 u 10:05

Nakon prvog, neposredno posle meča, dobili smo i drugi komentar trenera Radničkog iz Niša, Milorada Kosanovića.

Šef struke Vojvodine Nenad Lalatović je u petak uveče napravio novi šou tako što je ušao u sukob sa trenerom Radničkog Miloradom Kosanovićem, a potom i nekim sa tribina kome je čak gestikulirao klanje i poručio da će ‘otkriti svaku utakmicu koja je bila nameštena’.

Dan kasnije Kosanović je za ‘Kurir’ bio malo detaljniji u vezi tog događaja i predložio je čak da se uvede doping za trenere.

– Nije bilo nikakvog konflikta, ali oni stalno skaču, svih 45 minuta, lupaju, udaraju, šta kod da se desi, oni skaču. Traže faul, aut, pritom lažu, a to prenose i na igrače. To nema nigde u svetu, to je ružno gledati, maltretiraš igrače, publiku, sve na stadionu. Savez treba da reaguje i da ih odstrani sa klupe, to je krajnje nekulturno i nepristojno – rekao je Kosanović i otkrio svoj predlog:

– Užas, oni mene ne interesuju, ne vidim ih, mi smo tri sveta, i predlažem FSS da uvedu doping i za trenere, da vidimo da li se neko dopinguje, jer ne može neko normalan da se tako ponaša – podvukao je Kosanović.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter