3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KOMPLETIRANJE REDOVA: Marin može protiv Bajerna, a pod upitnikom su defanzivac i napadač…

Objavljeno: 15.09.19 u 11:08

Kapiten bi trebalo da bude oslonac tima u Minhenu, koji je odigrao veoma slabo sa Inđijom, bez prave koncepcije.

Mnogi navijači su sinoć bili razočarani igrom Crvene zvezde sa Inđijom, a jedan komentar je dokaz koliko ekipa zavisi od pojedinca:

– Bez Marina smo nula…

Pogodak u srž problema tima, koji bez vođe na terenu je bleda senka sa pojedincima bez učinka, što donosi velike probleme pred gostovanje u Minhenu.

Ipak, od danas bivši reprezentativac Nemacke je spreman da preuzme palicu i donese pomak pošto je juče sve delovalo bez koncepcije i fudbalskog šarma.

Marin je spreman, pa koliko izdrži, pošto je morao na pauzu posle Jang Bojsa i njegov autoritet je potreban bez obzira što niko ne gaji iluzije da Bajern nije apsolutni favorit. Kompletiranje redova sledi i pokušajem Ričmonda Boaćija da uhvati pravi ritam, ali sve zavisi da li koleno ne kleca…

Na kraju ostaje upitnik kod desnog beka Marka Gobeljića, da li ima vremena da se u još dva dana povreda sanira. Zamena Milan Gajić nije licenciran, zamenjen je na poluvremenu i svakako je potrebno naći alternativno rešenje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

3 Komentara

  1. Ova bljutava igra Zvezde protiv Inđije je tek da se Vlasi ne dosete! To je doktor Milojević namerno izveo kako bi zbunio protivnika (skaute Bajerna). Tek će Bajern da vidi u sredu kako Musa jarca dere, kada im doktor za bunkere Milojević priredi iznenađenje u vidu taktike! Taktika će biti 6-4-0! Neka probaju Nemci da probiju taj “zglobnjak na spratu”, ali neka pripaze da zube ne polome!

    0
    0
    Odgovori
  2. Mnogo će nam biti teško bez Bena! Da igraju zajedno on i drugi “kapitalac” Boaći, igrači Bajerna bi se već sada uneredili od straha!

    0
    0
    Odgovori
  3. Onaj ko može postaviti Boaćija u tim protiv Bajerna, je po znanju drugorazredni trener. koji nije u stanju da napravi tim i igru! Boaći nije mogao igrati u prestižnu ligu Kine, pa kako će igrati u grupnu fazu LŠ?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter