5
Domaći fudbal

FOTO: FSS

BRZO NAPREDUJE: Saša Ilić postaje selektor reprezentacije Srbije!

Objavljeno: 15.09.19 u 21:35

Velike promene u fudbalskom savezu Srbije donose i novog selektora.

Nekadašnji kapiten fudbalskog kluba Partizan imenovan je za šefa struke mlađe kadetske reprezentacije Srbije objavljeno je u službenom listu Fudbal, a prenosi Mondo. 

Legenda FK Partizan Saša Ilić brinuće o mladim igračima rođenim 2004. godine. Ilić će svoje bogato fudbalsko zanje stečeno na fudbalskim terenima širom evrope pokušati da prenese mladim generacijama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Sa reprezentacijom Srbije potpisao je ugovor na godinu dana. Nakon što je posle više od dve decenije okačio ‘kopačke o klin’ Ilić je krenuo sa trenerskim poslom, prvobitno kao član stručnog štaba kadetske reprezentacije, ali je brzo dobio veća ovlašćenja i novo radno mesto.

FOTO: FSS

0
0

5 Komentara

  1. Neide to je tako, da selektor mora da ima rezultate, vidite šta je uradio krstaić ili još gore đorđević u crno zavio reprezentaciju.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve ce biti po starom, osim sto ce da rade nove veze. Gurace se deca čiji su menadzeri trenutno „podobni“ iako u svojim klubovima greju klupu. Da ih ne pozivaju za reprezentaciju ne bi imali gde da igraju. Neke stvari su toliko očigledne. Zato nikada ništa i neće uraditi…Skoro su bili u Rusiji, postoje snimci utakmica na YouTube, sram i blam. Jedino se mogu „pohvaliti“ crvenim kartonima i raspravama sa protivničkim igračima i sudijama. Nema to veze sa selektorom, on se ionako nista ne pita

    0
    0
    Odgovori
  3. Jel moze molim vas da se vise ne uce na reprezentaciji? Nacionalni tim mora da vodi neko ko vec ima neke rezultate. Niko vise nece da gleda one gluposti koje izvodimo na terenu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter