15
Domaći fudbal

PENAL O KOME ĆE SE DUGO PRIČATI: Polemika u javnosti, da li je Vukanović oboren u šesnaestercu (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.19 u 20:25

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su nakon preokreta protiv Inđije sa 2:1

Crvena zvezda došla je do izjednačenja nakon penala u 88. minutu, čini se da će se o tom jedanaestercu dugo pričati.

Izgledalo je da se stadionu ‘Rajko Mitić‘ sprema senzacija u režiji gostiju iz Inđije, ali je na samom kraju susreta, Vukanović pao posle duela sa igračem Inđije na ivici šesnaesterca, a sudija Igor Stojiljković svira prilično sumnjiv jedanaesterac.

0
0

15 Komentara

  1. Ne postoji nikakva polemika jer se jasno vidi da penal nije postojao,faul je bio ispred linije ali nesto ne vidim da postavljate slike i pitanja zasto je Zvezdi sviran ofsajd,kada je Ivanic sam izasao ispred golmana Indjije.Zar tu nije Zvezda drasticno ostecena? To se izgleda ne racuna i niko to ne bi ni pomenuo jer se podrazumeva da se protiv nje moze suditi bilo sta ali u njenu korist nista i s udija mora da se uz veliku hajku stavi na stub srama,bez obzira sto je pogresio na stetu oba kluba po jednom.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nisam primetio da ima ikakve polemike oko toga gde je oboren. Jedina polemika je da li je sudija dobrovoljno svirao ili je morao.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa da je utakmica nameštena što bi sudija onda svirao sporni penal? Logičnije bi bilo da je golman propustio neku loptu kada su šutirali igrači Zvezde.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne pravi se blesav, ne namešta se sa celim timom to je skupo. Uđe se u par igrača uključujući golmana. I naravno sudiju na prvom mestu ako zatreba ako baš ne ide. Ovde je to upravo odrađeno na kraju, sudija je sredio sa dva penala a golman pogurao onaj drugi. Mada golmani su inače budale tako da je možda čak i slučajno igrao onako glavom. Svakako ni taj drugi nije bio penal tako da sudija ovaj put. A za šuteve igrača Zvezde, pa nije ih bilo zato nije golman ništa pustio. Ne može ragbi šut da uđe.

      0
      0
      Odgovori
  4. Ovo je radjeno za kladionicu drzava treba da reaguje namestena utakmica vidi se iz Aviona uplaceni su tiketi van Srbije uprava zvezde Terzic koji je do sada novac delio kosarkasima rukometasima sad je doslo da se nadohnadi te pare velika sramota za nas Fudbal Gde si sada Vućicu ti si postavio Terzica ti trebas sada da reagujes sam si rekao da ces stati na put kriminalcima to se ne vidi tvoje obećanje zalosno za nas Fudbal

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter