6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ: Nezadovoljan sam! Blagojević: Ovo je neverovatno šta se dogodilo

Objavljeno: 14.09.19 u 20:11

Crvena zvezda slavila je sa 2:1 nakon neverovatne završnice

Inđija je tokom većeg dela meča imala prednost i moguću pobedu, ali su je ispustili u poslednja dva minuta meča kada je sa dva jedanaesterca Milan Pavkov preokrenuo i doneo pobedu Zvezdi.

Trener domaćeg sastava Vladan Milojević nakon meča je rekao da nije zadovoljan prvim poluvremenom.

– Da budem iskren, čestitam ekipi Inđije, videli ste jednu novu ekipu, koja želi da igra. Nismo imali rešenja, sve je ovo što ste mogli da vidite na moju dušu, imamo novajlije koje moramo da razigravamo. Igrali smo bez energije u prvom delu, dosta bolje u drugom, promenili smo sistem. Čestitam mojim igračima na zalaganju – rekao je Vladan Milojević.

Srđan Blagojević trener Inđije bio je vidno emotivan nakon meča, istakao je da je ono što se desilo neverovatno.

Šta da kažem posle ovakve završnice, kada se dogode ovakve stvari to je nešto neverovatno. Primamo čestitke posle svakog meča da igramo dobro, napravimo neke budalaštine koje nas koštaju bodova. Ne znam šta bih rekao, ko zna koji put u ovom prvenstvu pokazali smo da imamo kvalitet za ovu ligu, žao mi je momaka koji su dali sve od sebe, ovo je neverovatno šta se desilo – rekao je Blagojević.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

6 Komentara

  1. I ja sam nezadovoljan tobom kao trenerom! Ništa nisi uradio na poboljšanju igre! Znam, da ćeš se Bajernu suprotstaviti sa onim gubitničkim “zglobnjakom” a to je glupost koja će nas koštati katastrofe! Zvezdina igra protiv Inđije je za zabrinutost!

    0
    0
    Odgovori
      • Ti imaš problema sa poremećenom ljudskom komunikacijom i umesto u mjesnu zajednicu, gde ideš po mišljenje, trebaš da odeš do logopeda! Ti samo znaš da sastaviš prostoproširenu rečenicu i to na zadanu temu! Progutao si matricu i stalno je ponavljaš!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter