3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

IZNENAĐENJE: Iskusni napadač se vratio u Zvezdu, neće igrati u Ligi šampiona!

Objavljeno: 14.09.19 u 09:10

Crveno-beli mogu da računaju na iskusnog igrača samo u dva domaća takmičenja, pošto nije licenciran za Ligu šampiona.

Dugo se čekalo pored dogovora klubova da El Fardu Ben zvanično napusti Crvenu zvezdu, ali se iskusni napadač juče vratio u Beograd i bar do januara ostaje član šampiona Srbije. Pored potpisanog predugovora sa Al Vahdom po kom je za obeštećenje Zvezdi pripadalo preko dva miliona evra, izgleda da do konačnog dogovora nije došlo sa reprezentativcem Komorskih ostrva. Ekipa iz Abu Dabija je kako saznaje HotSport, na pregovorima „promenila uslove“ i od strane Bena su dobili rok da sve bude precizirano posle njegovih obaveza u nacionalnom timu (prelazni rok traje do 15. septembra). Ipak, nije napravljen završni čin i trener Vladan Milojević imace još jednog aduta za nastavak sezone.

Pošto se samatralo da će Ben promeniti boje dresa nije registrovan za Ligu šampiona, a kao zamena stigao je Holanđanin Van la Para. Na domaćoj sceni mogu da nastupe četiri stranca, dok se na spisku nalazi mnogo više igrača sa ‘nesrpskim’ pasošem i šef stručnog štaba imaće veliki izbor do kraja jesenjeg dela sezone.

0
0

3 Komentara

  1. Ma, dobro sam napisao u komentaru u HS, pre desetak dana, da ovog “kapitalca” niko neće i da je u pitanju samo bučno plasirana laž od spin doktora iz Zvezde! Sećamo se kako su ga najavljivali kao polivalentnog napadača koji može da pokriva 4 pozicije u timu! Ko će kupiti ovog “kapitalca” od 32 godine koji je uz to spor, nema dribling i nema duel igru! U stvari taj može da igra u Bangladeš, Indiju, Pakistan i njima slične fudbalski razvijene zemlje! Nažalost, opet će biti brutalno forsiran od strane pedantnog stručnjaka i velemajstora kvalifikacija doktora Milojevića. Izvodiće i dalje sve penale u Zvezdi ali džaba je sve. Ljudi imaju oči! Ponovo, zbog ovog drugorazrednog “kapitalca” prilike dobijati neće dobijati Vulić, Simić V. Nikolić i Vukanović!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter