1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ PRED INĐIJU: Iskoristili smo pauzu na najbolji način, do nedelje će svi biti na raspolaganju!

Objavljeno: 13.09.19 u 13:53

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu nastavlja takmičenje u domaćem prvenstvu

Crveno beli u subotu od 18 časova dočekuju Inđiju na stadionu ‘Rajko Mitić‘. Trener Vladan Milojević izašao je pred novinare uoči meča.

– Bila nam je potrebna pauza i iskoristili smo je na najbolji mogući način. Bilo mi je bitno da sam na jučerašnjem treningu video skoro sve igrače da su se vratili i da su u trenažnom procesu. Što se tiče povređenih, videćemo za Inđiju, ali mislim da ću od nedelje imati sve igrače na raspolaganju – rekao je Miloje.

Milojević je istakao da postoje određeni kadrovski problemi, ali se uzda u medicinsku službu crveno-belih.

– Jedini mali problem je sa Gobeljićem, ali nije toliko veliki i mislim da će naš medicnski tim da to sanira vrlo brzo. Igrači koji su bili ovde su imali vremena da se odmore i psihički i fizički. Dobro smo trenirali i radili i negde smo spremni po periodima do sledeće pauze, imamo mnogo jakih utakmica, počinju obaveze u Evropi. Trebaće nam svaki igrač, jer ćemo igrati na svaka tri-četiri dana – rekao je Milojević.

Milojević je u nastavku konferencije detaljnije govorio o narednom protivniku u Prvenstvu.

Inđija je prošle godine pokazala da je ekipa sa dobrim kontinuitetom i igrom da je zasluženo ušla u Super ligu. Moj kolega trener Srđan Blagojević ima dosta dobar kontinuitet, specifična su ekipa, koja ide na rezultat i ima igru. Čeka nas dobra utakmica, pozivam navijače da dođu u što većem broju da se polako zagrevamo za ono što nas čeka u narednom periodu – rekao je Milojević.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. To kako ste iskoristili pauzu ostavi nama da prosudimo posle utakmice u Minhenu! Zapamti njih će biti 11 igrača protiv naših 11. Nemoj posle da se vadiš na to koliko oni koštaju a koliko Zvezda! Ajaks igra sa igračima iz svog podmlatka tako da su i njihove cene smešne, a ipak su bili u završnici LŠ!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter