1
Domaći fudbal

PROBLEM ZA MILOJEVIĆA: Zvezdin defanzivac ima problem sa povredom!

Objavljeno: 12.09.19 u 09:49

U pitanju je mišić zbog kojeg defanzivac nije mogao da nastupi u Luksemburgu, a potrebna je dodatna pauza od nekoliko dana.

Obaveze su završene u reprezentativnim selekcijama i igrači su se od juče vratili u klubove da se spremaju za nastavak sezone.

Peh tokom boravka u najboljoj selekciji Srbije imao je defanzivac Crvene zvezde Marko Gobeljić, a kako saznaje HotSport defanzivac ima problem sa mišićem zbog kojeg nije bio u kombinaciji za meč u Luksemburgu.

Potrebno je mirovanje od nekoliko dana, a sutra bi trebalo da bude poznato može li standardni član odbrane da bude u ekipi sa Inđijom.

Crveno-beli prvog dana vikenda od 18 časova nastavljaju trku za bodove na stadionu ‘Rajko Mitić’ što je uvertira za Ligu šampiona i gostovanje Bajernu, naredne srede u Minhenu.

Bilo je problema sa Pavkovim, Tomaneom, Boaćijem, Marinom… Ali je njihov oporavak završen i neko od njih zauzeće svoju ulogu u najboljem timu šampiona Srbije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

1 Komentara

  1. Bravo dr Milojeviću, a ti odstranio iz ekipe jedinog desnog beka mladog reprezentativca Srbije Gajića. Kakve sve ti glupsti radiš. ko je tebi dozvolio da uništiš karijere Gajiću, Hajdinu, Jirki, Melegu, Vuliću i Vukanoviću?! Ovaj tim Zvezde sa ovakvim igračima koje su ti obezbedili Terzić i Mrkela, bi mogao voditi i mali Perica! Sada ćemo te videti doktore Milojeviću kako ćeš se pokazati u Minhenu! Mada znam unapred kako ćemo proči u Minhenu! Gledao sam prošlu grupnu fazu LŠ i sve shvatio o tebi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter