2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

NOVI PEH ZA PARTIZAN: Povredio se Sejduba Suma!

Objavljeno: 12.09.19 u 15:11

Tokom reprezentativne pauze stručni štab crno-belih suočio se sa novim problemom.

Jedan od najboljih igrača Partizana Sejduba Suma dobio je povredu butnog mišića na treningu i predstoji mu određena pauza u narednom periodu.

Za sada nije poznato koliko će pauzirati, ali prve prognoze za takvu povredu jesu da bi mogao da bude van terena od sedam do 10 dana, prenosi ‘Telegraf’.

U pitanju je povreda prednje lože koju je Suma ‘načeo’ u revanš utakmici protiv Malatije u Turskoj, nakon čega je morao da izlazi sa terena u duelu protiv Moldea pre kraja meča.

Magentna rezonanca pokazala je da postoji ruptura zbog koje će sigurno propustiti utakmicu protiv Proletera u Novom Sadu.

Medicinski tim pokušaće sve da ga osposobi za duel protiv AZ Alkmara u prvom kolu Lige Evrope sledećeg četvrtka, 19. septembra.

0
0

2 Komentara

  1. Pantić i Vučelić kažu da imaju novac za pojačanja jer su u prelaznom roku prodali Gomeša i Markovića,šta je sad ? Zaboravili su da je prošlu godinu Partizan završio da debelim minusom !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter