0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

BOG ME JE POGLEDAO: Miletić o golu, teškom periodu… ‘Mančester neko doživi jednom u karijeri’!

Objavljeno: 11.09.19 u 19:10

Iskoristili su fudbaleri Partizana priliku da se što bolje pripreme za naredne izazove

Pred novinare je na medija danu u ‘Zemunelu’ izašao i bek crno-belih Nemanja Miletić.

– Jako dobro se osećam, četri dana za pravi odmor. Posle smo dva puta dnevno trenirali. Tada smo se osećali kao na pripremama, koliko je bilo teško, toliko je i prijalo. Dočekujemo ovaj novi ciklus gde za 22 dana imamo sedam utakmica – rekao je Miletić.

Miletić je govorio i o novajlijama u crno-belom dresu.

– Mislim da imamo stvarno dobar tim i treba još nekoliko stvari da se poklopi. Svi ovi igrači su odlični. Marković, Natho, Asano i Sadik su majstori, treba vremena da se to legne na svoje. Imamo zaista odličan tim – poručuje defanzivac Partizana

Već na početku sezone Partizan je u bodovnom zaostatku za Zvezdom.

-Nisam iskreno razmišljao o tome, ali ako se bolje razmisli nije lepo pogledati tabelu. Imali smo dva remija, a nagradio nas je Bog i ušli smo u Ligu Evrope. Počinje uskoro i Kup Srbije, biće svima teško. Očekujem da ni konkurenti iz vrha ne mogu sve da pobeđuju – rekao je Miletić.

Partizan je u 72. minutu protiv Moldea primio gol, Miletić otkriva šta mu je u tom momentu prolazilo kroz glavu.

– Kada smo primili gol svašta mi je prolazilo kroz glavu, da ćemo igrati samo Superligu i da će opasti raspoloženje. Posle nisam imao pritisak. Drago mi je i lepo što igramo Ligu Evrope. Imamo tu Mančester, neko to možda više ne doživi u karijeri – poručio je Miletić.

Dotakao se i postignutog gola u Norveškoj koji je Partizanu obezbedio mirnu jesen.

– Najvredniji i najlepši gol. Imao sam puno problema privatnih i porodičnih. Imao sam težak period ali nisam klonuo duhom i vratio mi je Bog kada je najviše trebalo – zakljkučak je Miletića.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter