0
Fudbal

TIKET DANA: ‘Orlovi’ za čast, moguća goleada u Engleskoj i iznenađenje u Albaniji

Objavljeno: 10.09.19 u 09:20

Odabrali smo miks reprezentativnih mečeva u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine u pokušaju da vas obradujemo

ENGLESKA – KOSOVO 3-5 golova  (1,60)

Engleska u meč ulazi sa tri vezane pobede visokim rezultatima. Reprezentacija Kosova je u prethodnom kolu iznenadila Češku. Ipak, nema sumnje da je kvalitet na strani Engleske, očekivano je da na meču padne ‘kiša golova’

CRNA GORA – ČEŠKA 3+  (2,0)

Češka nakon poraza od Kosova ima potrebu da se ‘vadi’ protiv Crne Gore. Za naše komšije meč nema rezultatsku važnost, ali to ne znači da će ući sa belom zastavom. Naš predlog je 3+.

LUKSEMBURG – SRBIJA 2-2  (1,75)

Posle okršaja sa Portugalom, Srbija mora da pobedi Luksemburg kako bi ‘orlovi’ sačuvali čast. Iako su šanse za direktan plasman na EURO 2020 svedene na minimum, očekivano je da izabranici Ljubiše Tumbakovića upišu pobedu.

ALBANIJA – ISLAND X2  (1,33)

Najzanimljivije stanje je u grupi H, gde tri reprezentacije imaju 12 bodova. Jedna od njih je i Island. Ipak, gostovanje na ‘vrućem’ terenu moglo bi da ih košta bodova, zato predlažemo duplu šansu X2.

UKUPNA KVOTA 7,45

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter