0
Fudbal

ALEKSANDAR MITROVIĆ: Čast je biti u društvu Mijata, Bore…

Objavljeno: 10.09.19 u 23:38

Aleksandar Mitrović sjajno je predvodio Srbiju do pobede na gostovanju Luksemburgu. Dao je dva gola u trijumfu od 3:1 (1:0).

Mitrović je sa dva data gola sada stigao do cifre od 29 pogodaka u nacionalnom dresu i time je dospeo na sedmu poziciju večne liste strelaca, preskočivši na toj tabeli Predraga Mijatovića i Boru Kostića.

– Čast mi je što sam u tom društvu. Ne bih se poredio sa takvim imenima, ali je velika čast biti među njima. Srećan sam, ali najbitnije je da ekipa ostvaruje rezultate – skromno je prokomentarisao Mitrović novinarima posle meča u Luksemburgu, a zatim i prokomentarisao samu utakmicu:

– Teška utakmica posle poraza od protugala, i fizički i psihički. Luksmeburg je pokazao da može da bude opasna ekipa ako im se da prostora. Srećom postigli smo golove na vreme i uspeli smo da rešimo utakmicu. Osvojili smo bitna tri boda koja nam znače i da se vratimo na pobednički kolosek – rekao je Mitrović.

Pobeda jeste vredna, ali ne preterano i kada je u pitanju trka za plasman na Evropsko prvenstvo kroz aktuelne kvalifikacije.

– Nažalost, ništa više ne zavisi od nas i samo želimo da se što bolje pripremimo za baraž koji smo obezbedili preko Lige nacija, ali pokušaćemo da dobijemo sve utakmice do kraja. Dobili smo i novog selektora i treba da iskoristimo svaki minut da se što bolje uigramo i shvatimo njegove zamisli – poručio je srpski golgeter.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter