0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POSLE MESEC DANA PAUZE: Zvezdina odbrana jača za jednog defanzivca!

Objavljeno: 08.09.19 u 10:55

Posle problema sa kolenom i saniranjem povrede štoper je ponovo deo takmičarske ekipe šampiona Srbije.

Polako se popunjava igrački kadar Crvene zvezde za nastavak sezone na tri fronta, a od pre nekoliko dana u stroju je ponovo Srđan Babić. Defanzivac se povredio pre mesec dana i preskočio je pored domaćih mečeva i dve evropske predstave sa Kopenhagenom i Jang Bojsom. Povreda kolena zahtevala je mirovanje uz terapije i minimalne individualne treninge.

Odbrana šampiona Srbije sada je jača i pred nastavak sezone trener Vladan Milojević ima četiri štopera Miloša Degeneka, Nemanju Milunovića, Radovana Pankova i Srđana Babića, a zbog velikog broja mečeva do naredne reprezentativne pauze svakako da će minutaža biti podeljena i u poslednjoj liniji.

Milan Pavkov je počeo da trenira, čekaju se Ričmond Boaći i Portugalac Tomane. Mali problem imao je Španac Hose Kanjas, ali posle par treninga odvojeno od ekipe od sutra se vraća pripremama za mečeve sa Inđijom, Bajernom i 22. septembra sledi poslastica i derbi sa Partizanom u Humskoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter