0
Domaći fudbal

FOTO: FK Metalac

PLS: Metalac se vratio na vrh, Gornjomilanovčani goleadom ‘rešili’ Sinđelić (VIDEO)

Objavljeno: 08.09.19 u 23:34

Nije danas manjkalo uzbuđenja u mečevima Prve lige Srbije

Najuzbudljiviji meč dana odigran je u Gornjem Milanovcu gde je Metalac slavio protiv Sinđelića ubedljivom pobedom 4:2 (3:1) Prednost izabranicima Aleksandra Stankovića doneo je Aleksandar Katanić u 4. minutu, Nikola Grbović je u 25. minutu uvećao na 2:0, da bi četiri minuta kasnije Vasilije Đurić smanjio na 2:1. Drugim svojim golom Katanić je u 39. minutu povisio na 3:1. Uspeva Sinđelić da smanji na 3:2, golom Uroša Timovića u 72. minutu, a dva minuta potom Bojan Mijailović postavio je konačnih 4:2.

Smederevo 1924 je slavio minimalcem protiv Novog Pazara. Utakmicu u Smederevu rešio je Milan Basrak golom u 86. minutu, isti fudbaler dobio je četiri minuta kasnije drugi žuti karton, te je meč morao da posmatra sa tribine.

Radnički iz Pirota slavio je sa 2:0 protiv Budućnosti iz Dobanovca. Oba pogotka Piroćanci su postigli u prvom poluremenu. Serž Gaj Edoa doneo je prednost Radničkom u 10. minutu, a Dimitrije Pobulić je u 26. minutu postavio konačnih 2:0.

 

Radnički je savladao ekipu Zlatibora na stadionu ‘Čika Dača’. Do pobede je domaćin došao nakon minimalca golom Nemanje Zdravkovića u 45. minutu.

Dinamo iz Vranja došao je samo do remija protiv Trajala iz Kruševca. Utakmica na stadionu Jumko u Vranju završena je bez golova 0:0.

Zemun je igrao bolje u prvom poluvremenu, a igru je krunisao pobedonosnim golom u završnici poluvremena, prošlosezonski superligaš zasluženo je savlada Grafičar. Domaćin je u 43. minutu stigao do zasluženog pogotka, ispostavilo se pobedonosnog. Stojanović je u završnici brze akcije snažno šutirao sa 20 metara, golman Savić je kratko odbio loptu koju je spretnom reakcijom Čelar prosledio u mrežu – 1:0.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

FOTO: FK Metalac

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter