0
Evropske lige

FOTO: Scotish FA

KVAL. ZA EURO 2020: Španci ubedljivi, slavili i Italijani, Lihtenštajn priredio iznenađenje u Grčkoj!

Objavljeno: 08.09.19 u 23:03

Na kraju večeri odigrano je još četiri utakmica u kvalifikacijama za Euro 2020

Španija je bila ubedljiva protiv Farskih ostrva, Šveđani su remizirali protiv komšija iz Norveške, Italijani su u uzbudljivom meču slavili na gostovanju u Finskoj, dok je iznenađenje kola priredila Grčka koja je remizirala sa Lihtenštajnom. 

Španija – Farska Ostrva 4:0 (STATISTIKA MEČA)

Reprezentacija Španije je nastavila svoj maksimalni niz zahvaljući dvostrukom strelcu Rodrigu. Fudbaler Valensije je prvo iskoristio nesebičnu asistenciju Ojarzabala u trinaestom minutu, da bi svoj drugi gol za Španiju na ovom meču postigao u pedesetom minutu posle dodavanja Alkantare i odličnog prodora sa desne strane terena. Pred sam kraj utakmice u strelce se dva putaupisuje i Pako Alkaser i overava pobedu svog tima, oba gola napadač Dortmunda postiže u nadoknadi vremena.

Švedska – Norveška 1:1 (STATISTIKA MEČA)

U drugom susret ove grupe Švedska je ugostila tim Norveške.
U Stokholmu na iznenađenje publike gosti stižu do vođstva, igrao se 45. minutu kada Johansen koristi asistenciju Odegarda i dovodi Norvežane u prednost pred pauzu. Ipak samo petnaest minuta posle drugog dela igre Emil Forsberg poravnava rezultat na 1:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Finska – Italija 1:2 (STATISTIKA MEČA)

Napadač Lacija Ćiro Imobile dovodeo je Italiju u prednost posle sjajno proigravanja od strane Kijeze, igrao se 59. minut. Ipak Finci nisu odustajali, Sensi obara Pukija u šesnaesterci. Sudija nije imao dilemu, napadač Norviča udarcem po sredini izjednačuje rezultat u 72. minutu. Posle šuta Barele lopta pogađa u ruku defanzivca Finske. Ovog puta neumoljiv sa bele tačke je bio Žoržinjo, igrao se 79. minut.

Grčka – Lihtenštajn 1:1 (STATISTIKA MEČA)

U drugom meču grupe J, Grci su ugostili reprezentaciju Lihtenštajna.
Domaćini su odmah preuzeli inicijativu, ali do gola stižu tek u 33. minutu. Kouloris sjajno upošljava Masuarisa u srcu šesnasterca kome nije bilo teško da postine gol za vođstvo. Nastavili su Grci sa ofanzivom i posle gola, ali beleže tek jedan šut u okvir gola u drugom delu igre. I onda šok u Atini, Lihtenštajn stiže do izjednačenja. Igrao se 85. minut kada Denis Salanović postiže gol za 1:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter