1
Evropske lige

BOSNA PORAŽENA: Prosinečki odmah nakon meča podneo ostavku (VIDEO)

Objavljeno: 08.09.19 u 18:40

Fudbaleri Bosne i Hercegovine nisu uspeli da nakon petarde iz prošlog kola pobede i u gostima

Jermenija je nadigrala reprezentaciju Bosne i Hercegovine, slavili su domaći 4:2.

Prvi gol postigao je Mihtarijan u 3. minutu, izjednačio je Edin Džeko deset minuta kasnije, ponovo je Mihtarijan u 66. minutu doneo vođstvo domaćinu, a Gojak je po drugi put izjednačio četiri minuta kasnije. Hambardžiman je u 77. minutu doneo prednost Jermeniji, a konačnih 4:2 postavio je Lončar autogolom u 95. minutu.

Odmah nakon meča selektor Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki podneo je ostavku, a odluku je obrazložio na pres konferenciji

– Kada sam dolazio na mesto selektora moje mišljenje je bilo da će BiH kroz kvalifikacije, sa ovakvim igračkim kadrom i reprezentacijom, s tim kvalitetom, izboriti plasman na Evropsko prvenstvo. Međutim, niti meni, niti cijeloj ekipi, to nije uspjelo, tako da sam odmah nakon utakmice dao ostavku – poručio je Prosinečki

On je u nastavku dodao da će njegov naslednik imati dosta vremena da se upozna sa ekipom i uslovima rada.

– Neko drugi, ko dođe umjesto mene, kroz četiri preostale kvalifikacione utakmice imat će priliku i dosta vremena da ponovo pripremi ekipu, kako bi ipak, kroz ono što smo ostavili, plej-of Lige nacija BiH otišla na Euro 2020 – istakao je Prosinečki.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter