U startnoj postavi naći će se povratnici Nastasić i Milivojević, kao posle dužeg vremena i Matić, a ulogu kapitena ima Tadić.

Nije mogao da zamisli lepši, ali i teži debi na klupi Srbije Ljubiša Tumbaković, koji je na kormilu ‘orlova’ nasledio bivšeg svog igrača Mladena Krstajića.


Na talonu je megdan sa aktuelnim šampionom Evrope Portugalijom od 20:45, koji posle dva remija ima imperativ pobede. Ipak, nema dileme da pred punim tribinama stadiona ‘Rajko Mitić’ sledi spektakl sa rivalom koga predvodi sa druge strane jedan od najboljih igrača sveta Kristijano Ronaldo.

Srpski tim neće menjati sistem (4-2-3-1), a uloge su namenjene ‘otpisanim’ iz prošlog perioda i svoje pozicije zauzeće povratnici Matija Nastasić i Luka Milivojević, a posle pauze i Nemanja Matić.

Na golu ostaje Marko Dmitrović i pored njega u poslednjoj liniji naći će se Antonio Rukavina, drugi štoper je Nikola Milenković i na levom boku nastupiće kapiten Aleksandar Kolarov.

Na bokovima se očekuju igrači Ajntrahta iz Frankfurta Filip Kostić i Mijat Gaćinović, a ispred kapitena Dušana Tadića biće gol-mašina Aleksandar Mitrović. Ovakva formacija je očekivana i ostaje da navijači podrže ‘orlove’ i Ljubišu Tumbakovića.

Projektovan sastav Srbije: Dmitrović, Rukavina, Milenković, Nastasić, Kolarov, Matić, Milivojević, Gaćinović, Kostić, Tadić, Mitrović.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on