0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VETERANI U HUMANOJ MISIJI: Zvezda gostuje u Banjaluci i Malom Zvorniku!

Objavljeno: 06.09.19 u 17:47

Veterani Crvene zvezde su među najaktivnijim sekcijama kluba. U septembru su planirana još dva sadržajna gostovanja gde će odigrati humanitarnu utakmicu u Banja Luci, a revijalnu u Malom Zvorniku.

Legende Crvene zvezde putuju 11. septembra u Banja Luku na prvo gostovanje u ovom mesecu, gde će se zadržati do 13. septembra. Nema sumnje da će legende crveno-belih ulepšati dane ljubiteljima fudbala. Za 12. septembar zakazana je humanitarna utakmica na Gradskom stadionu u Banja Luci između naših veterana i veterana banjalučkog Borca. Ulaz će biti slobodan, ali građani će imati priliku da ostavljanjem priloga pomognu rad Fondacije “Đeca nam se rađala”, koja organizuje ovu utakmicu u cilju promocije nataliteta u Republici Srpskoj.

Gledaoci će imati jedinstvenu priliku da, posle nekoliko decenija, na terenu vide nekadašnje zvezde jugoslovenskog fudbala poput Dragana Džajića, Vladimira Petrovića Pižona, Duleta Savića, Stanislava Karasija, Miloša Šestića, Jovana Aćimovića, braće Đurovski i drugih.

Najstarija sekcija Crvene zvezde potom putuje u Mali Zvornik 17. septembra i tamo će odmeriti snage sa veteranima lokalnog kluba. Time završavaju septembarska planirana gostovanja.

Naše legende očekuje uzbudljiv period, a sigurni smo da će, kao i uvek, dane stanovnicima Banja Luke i Malog Zvornika učiniti sadržajnim i zanimljivim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter