4
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

NENAD LALATOVIĆ: Plan Vojvodine je da prekine dominaciju Zvezde i Partizana!

Objavljeno: 06.09.19 u 17:33

Trener Vojvodine Nenad Lalatović otkrio je planove Vojvodine u narednih nekoliko godina, a evo i glavnog cilja…

‘Stara dama’ se nalazi u Banjaluci gde će tokom reprezentativne pauze odigrati humanitarni meč sa ekipom Borca. Na konferenciji za novinare u glavnom gradu Republike Srpske Nenad Lalatović je otkrio planove Vojvodine u naredne tri godine.

– Ako ne sad, onda želimo da prekinemo dominaciju večitih rivala u budućnosti, jer je potrebno da trofej izađe iz Beograda. Zvezda i Partizan su klubovi sa najvećim budžetima, mogu da priušte sebi kvalitetne igrače. Vojvodina sa druge strane nije u situaciji da plaća ogromna obeštećenja već su u pitanju igrači koji su na tržištu bez kluba. U ovom trenutku je teško da možemo da im pariramo, ali nadam se da ćemo u narednom periodu odneti trofej iz Beograda – istakao je Nenad Lalatović.

On je dodao da je plan Vojvodine da za tri godine zaigra u jednom od evropskih takmičenja.

– Plan je da za tri godine izađemo u Evropu i siguran sam da ćemo u tome uspeti. To je moj cilj kao trenera, kao što je bio i dok sam vodio Radnički iz Niša. Taj sam cilj postavio sebi i siguran sam da ćemo uspeti da ga ostvarimo.

Šef stručnog štaba Vojvodine je poželeo Zvezdi i Partizanu da prezime u Evropi.

– Jako je bitno za srpski fudbal što je Zvezda ušla u Ligu šampiona. Čestitao sam Zvezdi, baš kao i Partizanu na izborenoj grupnoj fazi Lige Evrope. Po meni, veliki uspeh bi bio da Zvezda prezimi u Evropi, da li u Ligi šampiona ili Ligi Evrope. Realnije je ovo drugo, ali i to bi bio odlično za srpski fudbal. To apsolutno želim i Partizanu – zaključio je Nenad Lalatović.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter