4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOŠ DEGENEK: Nije mi jasno kako je ona lopta u Bernu završila u golu!

Objavljeno: 06.09.19 u 22:10

Miloš Degenek je za medije u Australiji ponovo govorio o velikom uspehu Crvene zvezde i drugom zaredom plasmanu u Ligu šampiona.

Australija počinje kvalfikacije za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine, a Miloš Degenek je Australijancima pričao o novom plasmanu Crvene zvezde u Ligu šampiona.

– Bio je to važan gol za mene jer smo na kraju otišli dalje bez pobede. Bio mi je to i prvi gol od povratka u Zvezdu, pa mi je posebno značio. Samim tim što se radi o posebnom uspehu osećaj je prelep. Ponosan sam jer sam i prošle godine na isti način doprineo plasmanu tima u Ligu šampiona. Ne može baš svako da se pohvali da je postigao najvažnije golove za istoriju nekog kluba kao ja i hvala bogu što sam bio na pravom mestu u pravo vreme – rekao je Degenek.

On je rekao da mu i dalje nije jasno kako je lopta u Bernu završila u mreži.

– Kako je ta lopta završila u mreži i dalje mi nije jasno. Sreća ili majstorija? Ne znam, stvarno. Lobovao sam golmana koji je stajao na liniji.

Govorio je reprezentativac Australije i o grupi u kojoj su Bajern, Totenhem i Olimpijakos.

– Mnogo nam znači sam plasman u Ligu šampiona. Većina nas je plakala posle utakmice sa Jang Bojsom, to je bila čista emocija. Drugu godinu zaredom smo u ‘eliti’. To je nekada bilo nezamislivo. To je veliki podstrek i korak u pravom smeru. Osećamo olakšanje i zadovoljstvo, ali i uzbuđenje zbog svega što nas očekuje u Ligi šampiona ponovo ove sezone – istakao je Miloš Degenek.

0
0

4 Komentara

    • Ljubomorni neka vam uzdasi jer ostacete komsija mali, ne mozete da podnesete ni jedan zvezdin uspeh,sve vredjate i omalovazavate

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter