5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

JASNA ODLUKA: Važan ‘šraf’ odbio odlazak iz Crvene zvezde zbog Lige šampiona!

Objavljeno: 06.09.19 u 09:53

Bilo je još ponuda, a posle plasmana u elitno takmičenje sve je stopirano do januara.

Crvena zvezda tri godine ostvaruje dobre rezultate, tako da i cena igrača raste na tržistu, a Milan Rodić je u finišu prelaznog roka imao nekoliko ponuda i nije želeo da napusti ekipu posle plasmana u Ligu šampiona, i pored čekanja Antalije da prihvati ponudu.

Ipak, dogovor nije utanačen i sve je ‘palo u vidu’ posle eliminacije Jang Bojsa. Vagao je levi bek i izvagao da je najbolje da sačeka sa novom epizodom u Evropi posle nastupa u Rusiji za Zenit, Volgu i Krila Sovjetov.

U februaru je bivši igrač OFK Beograda produžio ugovor sa crveno-belima i nema potrebe da žuri, a svakako da će imati priliku da u bliskoj budućnosti pronađe novi klub.

Foto: FK Crvena zvezda

Rodić ima kod trenera Vladana Milojevića prednost u odnosu na Brazilca Žandera, koji se još nije u potpunosti uklopio tako da će u nastavku sezone čekati svoju šansu sa klupe.

Crveno-beli su juče počeli sa treninzima pred nastavak sezone i sledeća tri ispita su na domaćem terenu čekaju Inđiju, a onda slede dva paklena gostovanja u Bajernu u Minhenu i derbi sa Partizanom u Humskoj.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

5 Komentara

  1. Pustite vi nas, gledajte u svoje dvorište. Da ste se vi pitali za Zvezdine transfere mi bi samo kup mimoze mogli da igramo. Srećno vama u LE i ne brinite vi za nas.

    0
    0
    Odgovori
  2. Svi igrači Zvezde imaju tako briljantne ponude da boli glava, kad ono Zvezda osim one djece Joveljića i terzića nikog nije prodala. Vedete Boaći, Ben, Jovančić, Jevtović, silni asovi svjetskog kalibra prodati su za 0 eura. Zar već nisu igrali prošle godine Ligu šampiona? kako siu se pokazali jasno je iz ostvarenih transfeera – 0 ponuda, 0 eura…

    0
    0
    Odgovori
  3. Nije mogla Zvezda da ga uvalja za bilo kakve novce,kao ni ostale….sa ovih novih 10 pojacanja ima oko 60 fudbalera pod ugovorom.Za plate samo njima potrebno je oko 30 milona evra…ali ima se,moze se……

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter