2
Fudbal

FOTO : SCreenshot

FERNANDO SANTOŠ: Rezultat je sutra veoma važan, za ‘SMS’-a svako leto nude više desetina miliona evra…

Objavljeno: 06.09.19 u 18:05

Fudbalska reprezentacija Portugalije održala je poslednji trening pred meč sa Srbijom u 3. koilu kvalfikacija za Evropsko prvenstvo.

Selektor šampiona Evrope Fernando Santoš je poručio da ova utakmica nema ništa slično sa onom u Lisabonu kada je bilo 1:1.

– Svesni smo da Srbija ima ogroman potencijal. Promenili su trenera i biće to potpuno drugačija utakmica. Jedino što mogu da kažem o njima je da znam da insistiraju dosta na kontrama. Biće neizvesna utakmica. I mi smo na kraju krajeva izgubili bodove u ovim kvalifikacijama, pa je i za jedne i za druge sutra uveče rezultat važan – rekao je Santoš.

Ukrajina je odmakla, te je realno da se za drugo mesto bore Portugalija i Srbija, a obe selekcije kao ‘B’ plan imaju baraž izboren kroz Ligu nacija.

– Mi smo samo obezbedili baraž, ali to ne znači da smo se i plasirali na EURO. To je potpuno druga priča i to nam ostaje kao druga šansa. Ono što ja želim je da se na Evropsko prvenstvo plasiramo kroz ovu grupu, a to znači da pobedimo u što više utakmica.

Fernando Santoš je posebno od igrača Srbije govorio o Sergeju Milinkoviću-Saviću.

– Za njih svi znaju, ali ima u ovom timu Srbije još mnogo kvalitetnih igrača. Recimo za Sergeja Milinković Savića klubovi svakog leta nude desetine miliona evra i to govori dovoljno o njegovim kvalitetima i tome kakav je igrač, ali nije jedini koji je opasan u srpskom timu – istakao je selektor Portugalije.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter