6
Domaći fudbal

Foto: FK Crvena zvezda

MALI PROBLEMI ZA MILOJEVIĆA: Zvezda počinje pripreme za Inđiju i Bajern bez napadača!

Objavljeno: 05.09.19 u 11:05

Trener Vladan Milojević kuburiće sa napadačima na treninzima u narednih nekoliko dana, ali…

Od subote i pobede nad Vojvodinom u Novom Sadu igrači Crvene zvezde su dobili mini odmor, posle dva meseca i brojnih ispita na putu ka plasmanu u Ligu šampiona. Ekipa je od večeras ponovo na radnom mestu na pomoćnom terenu stadiona „Rajko Mitić“, ali problem su povrede. Trenera Vladana Milojevića pred nastavak sezone i borbe na tri fronta brinu problemi tri napadača i još nisu potpuno spremni Ričmond Boaći, Milan Pavkov i Portugalac Tomane.

Dvojac stranaca je „stradao“ u borbi sa Jang Bojsom, a Pavkov je osetio bol u loži tokom megdana sa Vojvodinom i morao je da otakaže obaveze u selekciji Srbije i jedini predstavnik Crvene zvezde je Marko Gobeljić.

Neke procene su da bi trio posle terapija i individualnih treninga trebalo od ponedeljka da bude deo takmičarske ekipe, kojoj se priključuje Holanđanin Van la Para, poslednje letnje pojačanje Crvene zvezde.

0
0

6 Komentara

  1. Uz “zglobnjak”, po kojem je dr Milojević ušao u anale i uz “kapitalca” Boaćija u napadu, sto posto ćemo odoleti Bajernu, ali u video igrici “Real Manager”!

    0
    0
    Odgovori
  2. Zaista je smešno! Da protiv Bajerna igra Boaći koji samo zna da postigne gol iz peterca kada ga niko ne pokriva!

    0
    0
    Odgovori
    • Pa, jeste bitno je! Prate oni dešavanja oko Boaćija, jer ako rezervista iz kineske lige bude igrao u Minhenu znaju Bavarci da je to igrač manje za Zvezdu na terenu!

      0
      0
      Odgovori
  3. Pedantni stručnjak i velemajstor kvalifikacija dr Milojević je na mukama jer mu nedostaje toliko napadača! Ali, u najtežoj situaciji je zbog sjajnog Ričmonda Boaćija, lucidnog tehničara koji sve situacije “1 na 1” lako rešava u svoju korist. A, tek kako je brz i beskompromisan u duel i skok igri. Bio bi pravi hendikep ako Boaći ne bi mogao igrati protiv Bajerna! Bavarci veoma pomno prate vesti o zdravstvenom stanju Boaćija i zato su poslali specijalnog izveštača kmoji informiše minhensku javnost iz časa u čas, čak iz minuta u minut!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter